2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 27230 بازدید | 40 پست
من چند ساله اینطورم سینه درد دارم و منتشر میشه زیر بغلم درد داره  یکی از اقوام ما هم مثل شما ه ...

اره شاید چربیه شایدم سرطان . در هرصورت ک کناراومدم باهاش .مردم خب مردم چیکارکنم .بیخیال بابا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم داشت دکترگفت خطرناک نیس به عمل نیاز نداره ولی مامانم میترسید گفت به دکتر جراحی کنه دراوردنش

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

مامانم داشت دکترگفت خطرناک نیس به عمل نیاز نداره ولی مامانم میترسید گفت به دکتر جراحی کنه دراوردنش

خداروشکر میتونم بدونم نمونه برداری اینا هم کرد میشه مراحلشو بهم بگید 

رفتم ولی رفته بود  دیگه پس فردا قراره بیاد  حتما خبرت میکنم چی شد شما رفتی ؟

رفتم من گفت باید بری نمونه برداری cnbبدش جواب چه خوب بود چه بد باید بری عمل و درش بیاری

ببخشید میتونم بپرسم چیکارکردید تودتونو؟عمل کردیم؟نوع تودتون چی بود؟سایزش چقدر هیت؟

منم توده دادم سایزش یک و نیمه قرص اسپیروتولاکتون وفیناسترابد و اینا واسه جوش میخوردم

ببخشید میتونم بپرسم چیکارکردید تودتونو؟عمل کردیم؟نوع تودتون چی بود؟سایزش چقدر هیت؟ منم توده دادم سا ...

سلام عزیزم خوبی ؟منم دقیقا قرص فیناستراید و اسپیلاکتون برای جوش مصرف کردم با تجویز پزشک و این مشکل برام به وجود اومده توده من هایپو اکو فیبر آندوم هست با قطر بیست و سه از سی و سه هست و پیش دکتر رفتم و گفت باید خارج بشه با جراحی

سلام عزیزم خوبی ؟منم دقیقا قرص فیناستراید و اسپیلاکتون برای جوش مصرف کردم با تجویز پزشک و این مشکل ب ...

من حدود ۱سال و ۸ ماه اسپیرونولاکتون با فیناستراید میخوردم حدود ۹ ماهم سیپترون کامپاند وقتی جواب ازمایشمو دید فیناسترایدمو با سیپترون کامپاندمو قطع کرد بعدشم گفت اگر جوش ربزش مو و بی نظمی قاعدگیت برگشت میتونی اضافه کنی اگرم نه که هیچی وقت بعدیم برا یسال دیگ بهم داد گفت ۱ سال دیگ با جواب دوباره سونو سینه بیا.الان دوماهه فقط دارم اسپیرونولاکتون میخورم.بعد من نمونه برداری داری دادم چون توی سونو ک دادم مشکوک بود تودم بعد از نمونه برداری از نوع ادنوز اسکلروز تودم .من از دکترم پرسیدم ممکنه بزرگ شه تودم گفت معلوم نی.اصن جواب قطعی به هیچی نمیداد🥲

شما چه مدت قرص میخوردین؟سیپترون کامپاندم خوردین؟

بعد از اینکه جواب ازمایشتونو دید قرصاتو قطع نکرد؟ازش نپرسیدی علت بوجود اومدنش چی بوده؟شما تهرانید؟میشه بعد اینکه عمل کردی به من بگی چیجوری بود و اینا شمارمو تو شخصی میتونم برات بزارم ؟چون منم اگر بزرگ شه باید عمل کنم فکنم.

من حدود ۱سال و ۸ ماه اسپیرونولاکتون با فیناستراید میخوردم حدود ۹ ماهم سیپترون کامپاند وقتی جواب ازما ...

سلام عزیزم من برای آکنه رفتم دکتر تهران مهرشاد رابط خدا ازش نگذره بهم گفت عوارض این دارو رو نخون منو گرفتار این توده کرد ..اصلا دکتر بیخودی بود صورت منو لیزر کرد یه ضد آفتاب معرفی نکرد خلاصه رید تو صورتم یه توده هم یادگاری گذاشت برای من .‌.

رفتم دکتر برای سینه سونوگرافی نوشت دیدم یه توده داخل سینس پیگیری نکردم دیگه ...تا همین چند روز پیش حس کردم بزرگ تر شده رفتم دکتر و دیدم واقعا بزرگ تر شده ... اسپیلاکتون و فیناستراید شیش ماه مصرف کردم عزیزم اصلا نتیجه نداد اصلا!!!خلاصه رفتم دکتر برای پستان گفت که خانم این توده شما رشد می‌کنه وقتی رشد کنه چون سایز سینت کوچیکه بافت سینت کاملا عوض می‌کنه باید درش بیاری با جراحی ... من نمونه برداری نرفتم هنوز دکتر داروی خاصی نداد گفت دارو نداره این توده فقط با جراحی در میاد (چون سایزش بزرگ شده دارو دیگه تاثیر نداره و باید عمل بشه در بیاد) خلاصه همین اره عزیزم اینجا شخصی چیزی داره شمارمو بفرستم؟