2777
2789
عنوان

خونمون جن داره بچه هااا

462 بازدید | 42 پست

شبی ک فردا عید سال نو میشد ما همه خواب بودیم ک مامانم با صدای جیغش بیدارمون کرد(مادرم همزاد داره خیلی اذیتش میکرد)

همه ریختیم توی اتاقشوم دیدیم شیر اب حموم قسمت پایینش به مقدار کم بازه مامانم میگفت چیزای کوتاه قامت وحشت ناکی از جلوم دونع دونه زد شدن رفتن تو حموم و من نمیتونست حرف بزنم 

گفتیم توهم بوده اومدیم خوابیدیم اما 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چه حکمتیه که یه تاپیک جنی پربازدید میشه تا چند روز همه خونه هاشون جن میاد تاپیک میزنن😐💔

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

چند روز بعد سال نو من برای خودم دو جفت کفتر خریدم (دخترم عاشق این موجوداتم)از اون دو جفت ک تخم داشتن یکیشون به حالت خیلی عجیبی غیب شد(چرا عجیب چون پراشون قیچی بود حتی نمیتونستت بپرن)وقتی دنبالش تو طبقه ی بالا میگشتم مادرمو خواهرمم رفتن رو پشت بوم پشت خونه ی ما ی خونه ی قدیمی هست ک درخت انجیر داره مادرم میگه ی نفرو دیدم ک 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اسی چرا انقد اذیتمون میکنی؟🤦‍♀️😂 یه دفعه بگو خب

ها

میخواد عین این سریالا که اخرش یه نکته باقی میمونه تا طرف ترغیب شه بقیش ببینه باشه

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(