2777
2789
مممنون گلی🥰 وای آره دیدی مخصوصا ساعتای ۳ اینا فکر میکنی همه خوابن فقط تو بیداری یه حس بد همراه با ...

من دقیقا همینم ،تازه هی ذکر میگم عادتمه مثلا نماز میخونم و هرچی بگی انجام میدم روحا باز آشفته هستم و خودم آسیب دیدم بکسی کاری ندارم،یه زمان که یکسره طلوع آفتاب رو میدیدم زمانیکه دارو داد دکتر وبهم هفت ساله اثری جز خواب مصنوعی وبدتر شدن مغزم نکرد هنوز طلوع برام قشنگ نیست کمی بهتر شدم به طلوع اما اون زمانا انگار تو یه اتاق تاریکه کل زندگیم این حس واقعی من به اطراف و زندگی وروحم بود،اوضاع هی بهتره اما من نه هنوز کاملا

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
منم روزا عین چی کار میکنم...شبم معتاد گوشی شدم تا صبح یا نزدیک صبح نمیخوابم...آخه حیف رختخواب گرم و ...

واقعا.... این گوشیاهم هس ولی من خودم انقدر فکر و خیال دارم کلا ترجبح می وم برم دنیای مجازی یکم آروم شم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دیگه دارو نمی‌خورم سالهاست چون عوارضش بیشتره افسرده تر میکنه منگی دائم و جوری شدم اسپاسم کردم ...

وااا من بیست و هشتم نوبت دارم بدجوری ترسوندیم 😐😐حالا فقط بی خوابی نیست استرس و اینا و دلیل بیهوش شدن دیروزم حالا ببینیم خدا چی میخواد امیدوارم نجات پیدا کنیم🤲

واقعا.... این گوشیاهم هس ولی من خودم انقدر فکر و خیال دارم کلا ترجبح می وم برم دنیای مجازی یکم آروم ...

دقیقا منم از فکر و خیال میرم سمت گوشی...البته من امشب تنها بودم...خیلی بد شوهرت شب کار باشه...تا صبح هزارتا فکر وخیال میادتو سرت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
من دقیقا همینم ،تازه هی ذکر میگم عادتمه مثلا نماز میخونم و هرچی بگی انجام میدم روحا باز آشفته هستم و ...

سخته بدترین شکنجه هست،امیدوارم هرچه زودتر خوب خوب بشی طوری که شب سرتو بذاری رو بالش تا صبح تخت بخوابی😍

آره واقعا سخته.... من خودم مشکل کمبود خواب جدی رو مادرم دارن واس حملات پنیکشون و اضطراب  کلا مو ...

از ۶ و ۷ عصر میخوره ۳ شب خوابش میبره؟؟علائم پانیک چیه منم خیلی استرس دارم از بی خوابی آدم توهم میزنه

وااا من بیست و هشتم نوبت دارم بدجوری ترسوندیم 😐😐حالا فقط بی خوابی نیست استرس و اینا و دلیل بیهوش ش ...

شما نترس برو شاید رو شما خوب ج داد خصوصا با حال دیروزت فقط خواهشن دکتر خوب برو الهی خوب بشی گلم

سخته بدترین شکنجه هست،امیدوارم هرچه زودتر خوب خوب بشی طوری که شب سرتو بذاری رو بالش تا صبح تخت بخواب ...

ایجانممم همین خواسته خوب رو برای شما دارم آرامش تمام نصیبت شه وبخوابی

از ۶ و ۷ عصر میخوره ۳ شب خوابش میبره؟؟علائم پانیک چیه منم خیلی استرس دارم از بی خوابی آدم توهم میزنه

حملاتش مثل حس مور مور شدن و لکنت زبون و بی حس شدن  دست و پاعه اوایل خیلی شدید بود بعد ۴ سال الان خیلی بهترن خداروشکر البته مادر من دیگه اختلالاتش رو دارن خیلی دچار این حالت می شدن ولی خب خداروشکر الان بهترهه

عههه😍😍😍 شما هم پس با آرمی ها آشنایی داری😂😂 خوشحال شدم🫂💜😂 خیلی برام دعا کنید انشا... دخترتون ...

اره آهنگاش رو دارم چندتایی جیمینم که نگووو چشاش 🤣🤣

الهیییی موفق شی عزیزم میفهمم حالتو دختر من تهوع گرفت سر کنکور و الانم درگیره