مممنون گلی🥰 وای آره دیدی مخصوصا ساعتای ۳ اینا فکر میکنی همه خوابن فقط تو بیداری یه حس بد همراه با ...
من دقیقا همینم ،تازه هی ذکر میگم عادتمه مثلا نماز میخونم و هرچی بگی انجام میدم روحا باز آشفته هستم و خودم آسیب دیدم بکسی کاری ندارم،یه زمان که یکسره طلوع آفتاب رو میدیدم زمانیکه دارو داد دکتر وبهم هفت ساله اثری جز خواب مصنوعی وبدتر شدن مغزم نکرد هنوز طلوع برام قشنگ نیست کمی بهتر شدم به طلوع اما اون زمانا انگار تو یه اتاق تاریکه کل زندگیم این حس واقعی من به اطراف و زندگی وروحم بود،اوضاع هی بهتره اما من نه هنوز کاملا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من دیگه دارو نمیخورم سالهاست چون عوارضش بیشتره افسرده تر میکنه منگی دائم و جوری شدم اسپاسم کردم ...
وااا من بیست و هشتم نوبت دارم بدجوری ترسوندیم 😐😐حالا فقط بی خوابی نیست استرس و اینا و دلیل بیهوش شدن دیروزم حالا ببینیم خدا چی میخواد امیدوارم نجات پیدا کنیم🤲
از ۶ و ۷ عصر میخوره ۳ شب خوابش میبره؟؟علائم پانیک چیه منم خیلی استرس دارم از بی خوابی آدم توهم میزنه
حملاتش مثل حس مور مور شدن و لکنت زبون و بی حس شدن دست و پاعه اوایل خیلی شدید بود بعد ۴ سال الان خیلی بهترن خداروشکر البته مادر من دیگه اختلالاتش رو دارن خیلی دچار این حالت می شدن ولی خب خداروشکر الان بهترهه