2777
2789
سعی کن بهبود بدی خوابتو بهر طریق اما نه داروهای قوی خواب آور ا نا که ملاتونین دارن خوبن،دربارش بخون ...

باید سعی و تلاشمونو بکنیم 😭

شایدم این دارو هایی که میخورم بدنم قاطی کرده

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

من بیست و هشتم نوبت اعصاب و روان دارم عزیزم چون سرگیجه گرفتم و حتی دیروز بیهوش شدم به مغزم فشار اومد ...

آره واقعا سخته.... من خودم مشکل کمبود خواب جدی رو مادرم دارن واس حملات پنیکشون و اضطراب  کلا موقع خواب فکر و خیال و.... حتی روشای روانشناسیم امتحان کردن زیاد جواب نداد پیش متخصص مغز و اعصاب رفتن دارو دادن هم واس پنیک هم واس مشکل خواب داروها رو از ساعت ۶ و ۷ دیگه می خورن تا ساعت ۳ تازه خوابش می گیره .... راه درمان داره نا امید نشو ازش که چند سال طول کشیده جدا از سلامت جسمت روان آدمم بهم می ریزه🫂اگه اعصاب و روان جواب نداد یک امتحانی کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی باید دارو بخوری؟؟یا نخوری حالت بد میشه؟؟

نه من دیگه دارو نمی‌خورم سالهاست چون عوارضش بیشتره افسرده تر میکنه منگی دائم و جوری شدم اسپاسم کردم وبستری شدم توبه کردم نخورم ،و نخوردم

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
منم تا قبل ساعت ۱۲ خوبم هی به خودم انرژی مثبت میدم ولی بعد کلش دود میشه میره هوا،شوهرم بیچاره شد از ...

مث منی،،حداقل نیست روزا یکم بخواب شبا بیداری اذیت نشی، 

باید سعی و تلاشمونو بکنیم 😭 شایدم این دارو هایی که میخورم بدنم قاطی کرده

اره ۷واب شب چیز دیگست از نظر علمی پزشکی برای بدن ومغز،مغز بدبخت من میترسم گاهی هنگ کنه گاهی ولله شده دو روز بیدارم یکسره، کتاب صوتی یا نماسشنانه رادیویی پیدا کن مث من گاه اونارو میذارم دم گوشم آروم میشنوم خوابم میبره البته صدبار پامیشم ده دقیقه یه بار یکربع یه بار تیکه تیکست همونم،شاید برا شما بهتر باشه نمیدونم،اسطو خودوس و گل گاو زبانم خوبه میگن 

مث منی،،حداقل نیست روزا یکم بخواب شبا بیداری اذیت نشی، 

روزا به خاطر بچه نمیتونم بخوابم،یه چند روز بود صبح ها میخوابیدم تا ۱۰ و ۱۱ وقتی پا میشدم اعصابم خورد میشد چون تقریبا نصف روزم میره

روزا به خاطر بچه نمیتونم بخوابم،یه چند روز بود صبح ها میخوابیدم تا ۱۰ و ۱۱ وقتی پا میشدم اعصابم خورد ...

منم بتونم بخوابم همینساعتا بیدارم چاره نیست ،کاراتو بکن فرداش سبک بشه دیر پاشدیم بتونی بخوابی،من فکر میکردم کل کره زمین خوابن جز من،همسرمم خروپف منم حساس به کمترین صدا وگرما کولرم بزنم نق میزنه بخدا دیونه شدم، 

منم بتونم بخوابم همینساعتا بیدارم چاره نیست ،کاراتو بکن فرداش سبک بشه دیر پاشدیم بتونی بخوابی،من فکر ...

مممنون گلی🥰

وای آره دیدی مخصوصا ساعتای ۳ اینا فکر میکنی همه خوابن فقط تو بیداری یه حس بد همراه با ترس داره

منم روزا عین چی کار میکنم...شبم معتاد گوشی شدم تا صبح یا نزدیک صبح نمیخوابم...آخه حیف رختخواب گرم و نرم و آرامش خواب نیست که آدم خودش رو محروم بکنه...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂