بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بدخوابی بدبختم خواب ندارم نیمساعت خوابیدم سالهاست همینم
بگردم🥲🥲 مشکل بی خوابی رو خیلیا دارن خیلیا هم براشون عادت شده ولی چون مدت زمانش زیاد بوده حتما برو پیش یک مشاور یا متخصصش درمان کنی خودم یک هفتس خواب ندارم درک می کنم وای به حال شما🥲
سعی کن بهبود بدی خوابتو بهر طریق اما نه داروهای قوی خواب آور ا نا که ملاتونین دارن خوبن،دربارش بخون تو نت،من خواهرم معرفی کرد نخریدم از پسر جاری که پزشکه پرسید اون پزشک خودش استفاده کرده مدتی و گفت عوارض وحالات اروهای خواب رو نداره الله اعلم
والا من تنهام نیستم گاه ترس دارن گاهی تنهام تا زمان خواب خوبم موقع خواب استرس دارم
منم تا قبل ساعت ۱۲ خوبم هی به خودم انرژی مثبت میدم ولی بعد کلش دود میشه میره هوا،شوهرم بیچاره شد از دست من انقد باهام حرف میزنه که چیزی نیست بگیر بخواب فایده نداره اونم عذاب وجدان گرفته بیچاره، هنوز قراره چند شب دیگه تنها باشم🥺😭
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱