2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مننمممممممم منم از استرسههههه حتی دستامم یخ می کنه موندم چیکار کنم

منکه چند بارم تا مرز سکته رفتم😂

به نظرم به خاطر اعلام نتایج انقد به خودت سخت نگیر بگو خدایا میدونم تو بهترین ها رو برام میخوای پس همون بشه که تو دلمه،خودتو آروم کن

من بدخوابی بدبختم خواب ندارم نیمساعت خوابیدم سالهاست همینم

بگردم🥲🥲 مشکل بی خوابی رو خیلیا دارن خیلیا هم براشون عادت شده ولی چون مدت زمانش زیاد بوده حتما برو پیش یک مشاور یا متخصصش درمان کنی خودم یک هفتس خواب ندارم درک می کنم وای به حال شما🥲

بگردم🥲🥲 مشکل بی خوابی رو خیلیا دارن خیلیا هم براشون عادت شده ولی چون مدت زمانش زیاد بوده حتما برو ...

من بیست و هشتم نوبت اعصاب و روان دارم عزیزم چون سرگیجه گرفتم و حتی دیروز بیهوش شدم به مغزم فشار اومده 

😭😭😭😭 از همین کم خوابی منفجر میشیم‌یه روز

سعی کن بهبود بدی خوابتو بهر طریق اما نه داروهای قوی خواب آور ا نا که ملاتونین دارن خوبن،دربارش بخون تو نت،من خواهرم معرفی کرد نخریدم از پسر جاری که پزشکه پرسید اون پزشک خودش استفاده کرده مدتی و گفت عوارض وحالات  اروهای خواب رو نداره الله اعلم

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
بگردم🥲🥲 مشکل بی خوابی رو خیلیا دارن خیلیا هم براشون عادت شده ولی چون مدت زمانش زیاد بوده حتما برو ...

من بخدا بیش از بیست ساله بریدم دیگه همسرم کلافه شده اما مدارا میکنه بمیرم از خستگی و مهمانداری یا هر چی باز بیدارم 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
والا من تنهام نیستم گاه ترس دارن گاهی تنهام تا زمان خواب خوبم موقع خواب استرس دارم

منم تا قبل ساعت ۱۲ خوبم هی به خودم انرژی مثبت میدم ولی بعد کلش دود میشه میره هوا،شوهرم بیچاره شد از دست من انقد باهام حرف میزنه که چیزی نیست بگیر بخواب فایده نداره اونم عذاب وجدان گرفته بیچاره، هنوز قراره چند شب دیگه تنها باشم🥺😭

منم اصلا نخوابیدم امروز😑

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱