2777
2789
اره آهنگاش رو دارم چندتایی جیمینم که نگووو چشاش 🤣🤣 الهیییی موفق شی عزیزم میفهمم حالتو دختر من تهو ...

عههههههههههه پس فقط مامان من نیس همش پا به پای من فن گرلی می کنه 😍😂 خیلی خوبه که مامان پایه ای هستید 😂😍😍 اتفاقا بایس خودمم جیمینه خوشبختم مامان آرمی ✌️✌️✌️ روز کنکور برعکس من خودم ریلکس بودم حتی اعلام نتایجم ریلکس بودم ولی همه استرسا جمع شده واس جوابای نهایی خود خوری دارم می کنم....  التماس دعاز زیاد دارم 💜💜 دخترتونم انشا... بهترین ها براش پیش بیاد😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عههههههههههه پس فقط مامان من نیس همش پا به پای من فن گرلی می کنه 😍😂 خیلی خوبه که مامان پایه ای هست ...

قربونت عزیزم،دخترم موفق باشی از الان کوله بار زندگیتو ببند بهترین روزانه بهترین استفاده رو ببر و از آرزوهات عقب نکش،الهییییی مدارج اعلی وبالا برسی،

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
یه جوری میگید مبهم اول ما حرص مون میگیره بعد واضح توضیح میدید 😁😁😂😂😂اشکال نداره اگه از خانوادت د ...

ببخشید😅 نه چون خداروشکر تنها جایی رفتن تو مرامش نیست بچه خوبیه😁، منم مثل وقتی دوستام میپرسن کجاست میگم مسافرت میدونن دیگه کجاست اونطوری جواب دادم حواسم نبود

قربونت عزیزم،دخترم موفق باشی از الان کوله بار زندگیتو ببند بهترین روزانه بهترین استفاده رو ببر و از ...

ممنون از دعای خوبتون 😍💜❤️ چشم 💞 انشا... برای همه اینطوری باشه 💜💗 خلاصه که التماس دعا. با این حجم از استرسم حس می کنم دعای چند تا مادرو نیاز دارم 🤣 

ممنون از دعای خوبتون 😍💜❤️ چشم 💞 انشا... برای همه اینطوری باشه 💜💗 خلاصه که التماس دعا. با این حج ...

موفق میشی نگران نباش تلاشمو الان کن برای اتیه،توکلت بر خدا وخودت باشه،بالاخره سخته هر کاری ،هر کاری که خیال کنی وهر شغلی وزندگی هرچی یکم زیاد و کم سختی داره قبول کنی راحتی،الهییییییی موفق باشی عزیزمممم

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
دقیقا منم از فکر و خیال میرم سمت گوشی...البته من امشب تنها بودم...خیلی بد شوهرت شب کار باشه...تا صبح ...

🥲🥲 

زیاد نی نی سایت سر نمی زنم ولی گاهی فضاش رو دوس دارم اینکه آدما مختلفی هستن که هر کدومشون تو یک مرحله ای از زندگین چه از من کوچیکتر چی بزرگتر بهم حس خوب میده ... من که خودم به عبارتی دهنم بوی شیر میده 😂😂 اما خب به لطف دوتا خواهرم که متاهلن باید بگم که تنها نیستی خواهر منم شوهرش شیفته همین حس رو داره.... و تو واتساپ با من چت می کنه واسش آهنگ می فرستم  و انقدر چت می کنیم و چرت و پرت می گیم  خسته شه بخوابه.... 🫂🥲😂البته اون مثل من معتاد گوشی نیس که عادت کرده باشه🥲 یک چیزی الان یادم افتاد اعنگ انیمیشن های دیزنی هم بیکلامش خیلی خوبه واس خواب خودم الان می خوام امتحان کنم 

دقیقا منم از فکر و خیال میرم سمت گوشی...البته من امشب تنها بودم...خیلی بد شوهرت شب کار باشه...تا صبح ...

گفتم یاد خواهرم افتادم😂😂 دلم واسش تنگه همش درگیر زندگی خودش و شوهرش  و بچش و ....  دلم واس وقت گذروندانای مجردیش تنگ شد چقد نزدیک بودیم... یاد خواهرم افتادم🥲😂