2777
2789
عنوان

انتظار بی جای مادرشوهر😥😥😥😥

955 بازدید | 20 پست

قضیه از قراره که ما با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم بعداونا یه هفته ای کرونا گرفتن خواهرشوهرم نتونست بیاد خونشون حالا گلگی کرده چرادعوتشون نکردی این یه هفته بیان خونتون....

خب حالا چرا میگم انتظار بیجا...

1.شوهرمو شوهرخواهرش چند هفته قبل باهم جر وبحث داشتن و اون حرفای بدی ب شوهرم زد که الان باهم سرسنگینن

2.همه هفته ها جمعه اونا مهمون ما میان باغمون 

3.خودش سالی یبار اونم عید به مامهمونی میده

4.من دوتا بچه کوچیک دارم که حتی به خونواده خودمم نمیتونم مهمونی بدم واقعا سختمه چه برسه به....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بس بهش رو ندادم همین ک سلامش کنم خوشحال میشه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بگو خب یبارم اونا مارو شام دعوت کنن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اگر مادرشوهرت وقتی تو مریضی بهت میکنن توهم بکن اکر مادرشوهرت نمیکنه که هیچ

نه والا تو بارداری با بچه کوچیک کرونا گرفتم ناجور دریغ از یه کاسه سوپ فقط یبار اومد دم در گفت عناب دم کن بخور گفتم چشم

بله خیلی بیجا بوده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چرا مادرشوهر هی طرف دومادان ،اگه شوهر من باشه میگه میخوام میان دعوتی یکباره دوباره نه هر هفته

اصلا اینا انگار اسمون سوراخ شده و دختره و داماد و نوشون تلپ افتاده تو دامنشون...

شوهرمن خیلی ابجیشو دوست داشت ولی گند زد الان از چشمش افتاده