2777
2789
عنوان

جای زخم متورم

808 بازدید | 12 پست

دستم حدوده ۱۶ روز پیش زخمی شد

الان روشو یه پوست براق و قرمز و برجسته گرفته 

پوسته عین تاول شده وقتی روش روغنی پمادی چیزی میزنم اگه روشو یکم فشار بدم پماد ازش میاد بیرون😐😐

کسی میدونه چرا اینشکلیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاوله دیگه. دستکاریش نکن تا خودش خوب بشه پوستشم نکن خالیشم نکن. خودش که خوابید بعدش روش میتونی ترمیم‌کننده بزنی جاش نمونه

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
تاوله دیگه. دستکاریش نکن تا خودش خوب بشه پوستشم نکن خالیشم نکن. خودش که خوابید بعدش روش میتونی ترمیم ...

آخه زخم مگه جاش تاول میشه؟ فکر میکردم فقط با سوختگی تاول میزنه 

به نظرت ۱۶ روز زیاد نیست واسه ترمیم یه زخم کوچیک؟ 

بوی بد  مواد زرد رنگ  احساس درد  و قرمزی  یه چند تا دیگه هم هست من الان حضور ...

نه عزیزم فقط یکم جاش قرمزه و دست میزنم یه حالت حساسه 

موادی کا ازش بیرون میاد همونایی که واسه ترمیم میزنم زو زخمم اونارو جذب میکنه 

آخه زخم مگه جاش تاول میشه؟ فکر میکردم فقط با سوختگی تاول میزنه  به نظرت ۱۶ روز زیاد نیست واسه ...

به هرحال بدن آدم توی شرایط مختلف، متفاوت واکنش نشون میده. یه زخمی دوروزه خوب میشه یکی هم تحت استرس هست یک ماه طول میکشه. ولی واسه اطمینان بهتره به پزشک خانواده ت مراجعه کنی. هیچی جایگزین معاینه فیزیکی نمیشه

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
نه عزیزم فقط یکم جاش قرمزه و دست میزنم یه حالت حساسه  موادی کا ازش بیرون میاد همونایی که واسه ...

خوب عکسش بفرس واسه این کلینک های زخمی که پیچشون توی اینستا هست یا توی سایتشون بعد میگن باید چیکار کنی 

میشه برای  من  دعا کنید چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام      خیلی نا امیدم دکترم رفتم فایده نداشته