2777
2789
عنوان

ازدواج غیر سنتی

773 بازدید | 51 پست

خانمای منطقی و با تجربه لطفا راهنمایی کنید. 

اگه دختر و پسر با اطلاع خانواده ها مدتی باشه با هم در ارتباط باشن و اوکی باشن با هم ولی فعلا آشنایی در سطح خانواده ها اصلا صورت نگرفته و خواستگاری هم برگزار نشده ، میشه مثلا خانواده پسر ، دخترو دعوت کنه نهاری شامی چیزی که آشنایی یه کم بیشتر بشه؟ 

یه خانم مستقل و قوی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما ازین رسما نداریم😒😒

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

نه برا چی دختر دعوت کنه معمولا اقا پسره دعوت میکنه 

من خودم ازدواجم دوستی بود دفعه اول همسرم مادر منو مادر خودشو دعوت کردم کافی شاپ باهم اشناشیم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

میشه چرا نشه اما خب بستگی به فرهنگ خودتون داره

ما زیر نظر خانواده ها آشنا میشیم باهم بیرون میریم ولی دعوت و اینا حقیقت نه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اشکالی نداره  بنظرم .اما خود مادرش زنگ بزنه دعوتت کنه

من که متاهلم گلم. من خانواده پسر هستم. میخوام ببینم دعوت کنم ؟؟ یا جالب نمیشه؟ دختر معذب نشه؟ هرروز بیرون همدیگه رو‌میبینن ها . خونه رو موندم. 

یه خانم مستقل و قوی