2777
2789
عنوان

کوکوسبزی

594 بازدید | 42 پست

بچه ها چکار میکنید کوکوسبزیتون خراب نمیشه چیا توش میزنید ک خیلی خوشمزه میشه لطفا بگید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

تخم مرغو باچنگال بزن کف کنه داخل کوکو هم گردو زرشک میریزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخم مرغو باچنگال بزن کف کنه داخل کوکو هم گردو زرشک میریزم

من چندبار درست کردم وارفت ی چندسالی میشه درست نکردم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

کوکو سبزی مادربزرگم معروفه😋😋گردو و زرشک میریزه

من ساده درست میکنم سبزی و تخم مرغ و پیاز همسرم دوس نداره کلا 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
تخم مرغ نمی‌زنیم 

واقعاااا پس چی میزنید

کوکو سبزی مادربزرگم معروفه😋😋گردو و زرشک میریزه من ساده درست میکنم سبزی و تخم مرغ و پیاز همسرم دوس ...

گردو ندارم ولی. زرشک دارم 

سلام. برای وانرفتنش تخم مرغ فراوان. برای طعمش هم چیز خاصی نمیزنم فقط نمک فلفل و کمی زردچوبه. از زرشک و گردو داخلش خوشم نمیاد چون بخاطر وجود تخم مرغ طعمش بد میشه. بیشترین طعم از سبزی تازه ست. فریزری نباشه کوکوی خوشمزه تری میشه.

تخم بوقلمون 

واقعااا

زرشک و گردو میزنم تخم مرغ هم اونقدر میریزم که سبزی سفت نباشه  مایع کوکو شل باشه ادویه میزنم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒