خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تخم مرغو باچنگال بزن کف کنه داخل کوکو هم گردو زرشک میریزم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تخم مرغو باچنگال بزن کف کنه داخل کوکو هم گردو زرشک میریزم
من چندبار درست کردم وارفت ی چندسالی میشه درست نکردم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من ساده درست میکنم سبزی و تخم مرغ و پیاز همسرم دوس نداره کلا
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
کوکو سبزی مادربزرگم معروفه😋😋گردو و زرشک میریزه من ساده درست میکنم سبزی و تخم مرغ و پیاز همسرم دوس ...
گردو ندارم ولی. زرشک دارم
سلام. برای وانرفتنش تخم مرغ فراوان. برای طعمش هم چیز خاصی نمیزنم فقط نمک فلفل و کمی زردچوبه. از زرشک و گردو داخلش خوشم نمیاد چون بخاطر وجود تخم مرغ طعمش بد میشه. بیشترین طعم از سبزی تازه ست. فریزری نباشه کوکوی خوشمزه تری میشه.
زرشک و گردو میزنم تخم مرغ هم اونقدر میریزم که سبزی سفت نباشه مایع کوکو شل باشه ادویه میزنم
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒