2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی پیاده روی رو حتی شده نیم ساعت برو بدنت و پوستت شل و افتاده نشه 

اگر مشکل خاصی نداری مولتی ویتامین مینرال بخور روزی یکی 

مایعات زیاد 

چایی سبز و بلوبری و نمیدونم چه و چه و چه اینا همش مکمله لاغرین تا تغذیه و تحرک نباشه هیییییچ تاثیری ندارن حتی یک گرم هم کم نمیکنی 

بعد چایی سبزم اگر خاستی بخوری دو ساعت بعد ناهار ی لیوان همین بیشترش ضرر داره 

لبنیات کم چربم فراموش نکن 

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
بخدا خیلی کلافه ام خیلی افسردگی گرفتم  

اصلا خودت رو نباز . به حرف بقیه هم توجه نکن. فقط انتظارش رو نداشته باش یه ماهه وزن کم کنی . ممکنه بعد چند روز بیای آینه ببینی تغییری نکردی یا بعضی اوقات رژیمت رو بشکنی . اما اگه ادامه بدی و مستمر باشه تو مدت بلند یه روزی به خودت میای و اصلا نمی‌فهمی که چطوری خوش اندام شدی!!!

جلو اینه فقط برقص یک ساعت کنارش رژیم بگیر برنج رو کم بخور.. حذف نکنیااااا کم کن.. مثلا من هفته ای دوبار 10قاشق برنج میخورم بقیه دیگه نونی. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡