2777
2789
عنوان

چرا هیچکس نیست من باهاش حرف بزنم

208 بازدید | 32 پست

تنها کسی که باهاش راحتم شوهرمه

تنها دوستم

فقط نمیشه از خانواده ام عذاب های که دارم میکشم از دستشون حرف بزنم 

تف سر بالاست 

خستم بخدا 

عقدیم چند وقت دیگه عروسیمه 

الان یه دعوای اساسی کردیم با مامانم هیچ وقت بلد نیست حرف بزنه آرزو تو دلم موند 

من خودم شاغل بودم تا یه مدتی هر چی بود خودم می‌گرفتم 

الحق از وقتی عقد کردیم شوهرم مرتب پول میداد همیشه جوری بود نیاز به خانواده نداشتم اینا هم میفهمیدن شوهرم اینطوریه یکبار نپرسیدن پول داری یا نداری چیزی لازم داری یا نداری هر چی میخواستم از تنقلات یا هرچی شوهرم می‌گرفت یا با کارت خودم من شرایط مالی خانواده ام رو درک میکنم انتظار فضایی هم ندارم در حد حرف دلم گرم باشه

حتی وقتی دیگه شاغل نبودم و فشار مقدمات عروسی زیاد شد و میدونستن حقوق شوهرم دیر میدن اصلا یکبار هم نپرسیدن 

بینید همین الان هم من نه منت شوهر میکشم نه خانواده ام شوهرم که بدون هیچ حرفی از جانب من خودش حواسش بود 

خانواده ام درک میکنم ولی چند وقت یکبار بگن خدایی هیچی نمیشه 

سر جهيزيه ما چون جنوبیم رسم طبق توان دختره یعنی تو خانواده ما شوهرم گفت من خودم همه چی میگیرم مامانم گفت نه من دختر بدون جهاز نمیفرستم برام خریده ولی برای قشنگی و پز خودشه یه قسمتی هم خب آره برای من 

ولی تا وقتی برای من ارزش داره و میفهمم میخواسته دخترش سر بلند باشه که منت نذاره 

من واقعا روم نميشه به شوهرم بگم پول بده تو دوران عقد درست نمیدونم حالا درست یا غلط باور منه

سری قبل دندونم درد اومد خودش متوجه شد نوبت گرفتم بردم دندون پزشکی 

حالا این سری به مامانم دوستانه گفتم مامان من روم نمیشه به علی بگم میدونی که این سری باهم بریم گفت من ندارم فلان قدر بدم گفتم دندون  عقل کشیدنه درست کردن نیست 

گفت فلان دکتر گفتم دندون عقلمه پیش هر دکتری نمیشه خلاصه یه سری حرفا زد گفتم اصلا غلط کردم خوبه نمیخواد 

تو از وقتی من عقد کردم شده یکبار بگی پول داری نداری چیزی لازم داری یا نه فقط دلت به این چهار تیکه خوشه که هرجا میشینی پز میدی دیگه منتش سر منه بعد گفت چندوقت پیش یه تاپ خریدم واست گفتم بعد این همه مدت یه تاپ این منت رو داره هم تاپ هم پولش رو بهت میدم. بعد دو تیکه ای بود که تو این مدت گرفته بود نپوشیده بودم گذاشتم دم در و الان تو اتاقم 

از منت گذاشتن متنفرم

از این بلاتکلیفی متنفرم 

از این حس که از خانواده ام گرفتم حالم از خودم بهم میخوره 

دندون پزشکی هم نمیرم تا خودم پول جمع کنم برم 

از وقتی عقد کردم واقعا حس میکنم جایی ندارم دستشون درد نکنه هر چند با منت و تعریف بلاخره این وسایل رو خریدن 

شاید باورتون نکنه دوست داشتم این وسایل رو نمیخریدن 

ولی حس حمایته قلبی بود ظاهری نبود فقط تو اجتماع

خانواده من خوب هستن ولی گاهی یه حرفایی یه حرکاتی میکنن هم خودشون رو بی ارزش میکنن هم دیگه دلم نمیخواد ببینمشون 

حتی اگر منظوری نباشه و من بد بفهمم همه چی رو

بیانشون دلت رو میشکنه 

خودشون باید درک کنن من عقدم درست نیست هر چند شوهرمه ولی بگم پول میخوام اینجا اینطوری نیست خب من بهشون قبل عقد گفتم اگر توان مالی ندارید فعلا صبر کنیم گفتن نه همه چی اوکیه

حالا من رو گذاشتن تو این حال بد خودمم خیلی حساس شدم

همین الان شوهرم بفهمه خودش دوباره نوبت میگیره ولی پیشم درست نیست شاید یک درصد فقط فکر کنه چرا خانواده کاری نمیکنن درسته همچين آدمی نیست ولی خودم دوست ندارم

بنظرم یه سری حرفا تو دل ادم بمونه بهتره، هرحرفی میخواد باشه

ریسکه بخوای به ادمای به ظاهر دوست اعتماد کنی از درونشون خبر نداری ک

هرکسی قابل اعتماد نیست...براساس تجربه و ضربه ای ک خوردم میگم

منو نامزدم میمردیم برای هم

دوسته نامردم رابطمونو بهم زد. هرچی درد و دل کردم گذاشت کف دست نامزدم

الان هنوز باهمیم ولی رابطمون به درد نمیخوره دیگ، ن میشه موند ن میشه رفت

دلسرد شدیم نسبت به همدیگه

از این دلسردی و سردی رابطه منم دارم افسرده میشم حالم خوب نیست

ن توان درست کردنشو دارم ن میتونم برم بلاتکلیفم

[QUOTE=251332673]بنظرم یه سری حرفا تو دل ادم بمونه بهتره، هرحرفی میخواد باشه ریسکه بخوای به ادمای به ظاهر دوست اعتما ...[/QU

به جز این سایت همچنین دردودل رو با هیچکس نمیکنم

دوست صمیمی من شوهرمه که اونم به قول شما این حرفا تو دلم بمونه بهتره 

دوست اجتماعی زیاد دارم ولی اهل دردودل کردن و گفتن زندگی خصوصیم یا حتی عمومی نیستم 

هم خانواده ام هم شوهرم رو طوری مدیریت کردم که رابطه شون خوبه البته خودشون هم خوبن ولی من دیگه حرف کشی نمیکنم

ولی خودم اینجا دارم‌له میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه سری حرفا تو دل ادم بمونه بهتره، هرحرفی میخواد باشه ریسکه بخوای به ادمای به ظاهر دوست اعتما ...

برو با مشاور حرف بزن

با نامزدت حرف بزنید

حرف زدن حال رابطه رو خوب میکنه 

تو عقد از این چیزا پیش میاد تو تنها نیستی . منم یکسال ونیم عقد بودم دوتامون دانشجو بودیم , زجری کشیدم که نگو . البته بماند که همون 22 سال اول هم که دختر خونه بودم هم   , خانوادم زیاد خرجی برام نمی کردن . اصلا به خرج کردن برای دختر اعتقادی نداشتن. دو بار پزشکی دانشگاه آزاد قبول شدم ونفرستادنم در صورتی که پدر ومادرم هردوتاشون شاغل بودن و دو سه تا خونه هم داشتیم که کرایشو می گرفتن. ما کلا سه تا بچه بودیم من بچه اول بودم منو نفرستادن پزشکی آزاد به خاطر خرجش رفتم لیسانس سراسری و بعدش هم فوق لیسانس سراسری گرفتم ولی خواهر وبرادرم هردوتاشون فرستادن دانشگاه آزاد.... درد دل زیاده..... خدا کنه زودتر بری سر زندگی خودت راحت بشی. به نظر من دوران عقد دوران خوبی نیست. هیچکس مسیولیتتو قبول نمی کنه ولی همه خودشون رو صاحبت می دونن

سعی کن دوباره بری سر کار .هم دم عروسیت به درد میخوره هم اگه کادویی چیزی بهت اوایل ندادن خودت به جاشو ...

گفتم که همه کار میکنن واسم 

خدایی مجردی هم خوب بود همه چی

الان هم خوبن 

فقط بلد نیستن حرف بزنن

کار خودشون رو بی ارزش میکنن 

عقد خیلی دوران افتضاحیه. منم همش گریه میکردم. معلوم نیست آدم چند تا رییس داره. منم از همه سمت تحت فش ...

همین الان از سمت شوهرم و خانواده اش خوبه راضیم

هر چند کم‌ باشه مدتش بهتره

تنها مشکلی که گاهی اوقات دارم خانواده خودمه

تو عقد از این چیزا پیش میاد تو تنها نیستی . منم یکسال ونیم عقد بودم دوتامون دانشجو بودیم , زجری کشید ...

من خانواده ام همیشه بهترین ها رو درحد خودشون فراهم کردن

تبعيض هست من مخالفم میگن بین بچه‌ها نیست

خانواده من فقط گاهی اوقات انقد تلخ حرف میزنن کار خودشون رو بی ارزش میکنن

من راضیم از دوران عقدم به جز یه مقدار خانواده خودم

و به قول شما تعادل نگه داشتن خودت بین دو خانواده 

من تحت فشار هر دو خونواده بودم. مامانم و مادر شوهرم. پدرمو در آوردن

من مامان خودم

خدایی آدم بدی نیست خوبه فداکاره همه کاری میکنه واسه بچه هاش

ولی میگم گاهی اونقد تلخ میشه یا حرفی میزنه که میگی کاش نگفته بود 

شاید منظور هم نداشته باشه ولی بد حرف میزنه