2777
2789
عنوان

دلم خیلی براش تنگ شده

103 بازدید | 8 پست

بچه ها تقریبا یک ساله که نتونستم ببینمش بخاطر کنکور و درس خوندن تو خونه اصلا بیرون نمی رفتم دلم خیلیییییی براش تنگ شده مامانم نمی ذاره برم بیرون انقد حالم بده چهار ساله باهمیم و خانواده ها خبر دارن ولی مامان بابام راضی نیستن و بهشون گفتم که باهاش به هم زدم و اصلا دیگه برام مهم نیست در حالیکه از دلتنگی دارم می میرم نمی دونم چیکار کنم اونم میگه صبر کن ازدواج می کنیم ولی من نمی تونم تا اون موقع تحمل کنم دلم می خواد باز ببینمش ی‌دل سیر بهش نگاه کنم باز باهاش قدم بزنم باز برام آهنگ بخونه تو پارک 

دلیل مخالفت پدر مادرت..؟؟

می‌گن تو هنوز بچه ای باید دانشگاه بری تموم شه و اون پولدار نیست اختلاف سنی هم یکم داریم 🥺شغلش هم آزاده ولی من عاشقشم و تو این چهار سال خیلی قشنگ شناختمش نمی خوام با هیچ کس عوضش کنم نمی تونم تصور کنم اونم با یکی دیگه باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌گن تو هنوز بچه ای باید دانشگاه بری تموم شه و اون پولدار نیست اختلاف سنی هم یکم داریم 🥺شغلش هم آز ...

ببین اون اگه‌واقعا بخوادت حتی دانشگاهم بری و تموم کنی بازم پات میمونه ..بسپار ب خدا

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
ببین اون اگه‌واقعا بخوادت حتی دانشگاهم بری و تموم کنی بازم پات میمونه ..بسپار ب خدا

خودشم میگه که هر چقدر هم طول بکشه می مونه و منتظر میشه ولی من خودم دلم براش تنگ می شه وعذاب می کشم

آخه روزا سر کار می ره شبام من نمی تونم ولی دیشب با وویس با هم حرف زدیم دلم برا صداشم تنگ شده بود حتی ...

دانشگاه قبول شدی؟

اگه قبول شدی و میری امسال یه چندماهی صبر کن درست جا بیفته بعد کم کم بگو دوباره پاپیش بذاره و قول بده اجازه بده درست تموم کنی

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫