2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 129 پست
نه نمیخوامم داشته باشم بااین وضعیتم

اگه دوس داشتی بگو چرا فرار کردی؟

از دست خانوادت یا شوهرت؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چرا فکر میکنید اولین رابطه حتما باید خون و خونریزی بشه شوهرت بره از دکتر سوال کنه خیلی ها خونریزی ند ...

منم نداشتم شوهرمم هیچوقت چیزی نگف ۷سال گذشته. البته من با یکی دیگ بودم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این همه متخصص میگن هست اونوقت یه عده بدون علم میان میگن نیست و یه عده نوجون باور میکنن تاسف اوره

نمیفهمم چی میگی 

چی هست یا نیست؟

هایمن هست ولی رگ خونه نداره و عامل خونریزی اون نیست

هایمن نشانه ی بکارت نیست چون باکرگی یه صفته برای کسی که سابقه ی هیج نوع رابطه جنسی نداشته نه فقط واژینال حتی برای پسر هم این صفت هست 

وقتی برای پسر نیازی به اثبات باکرگی نیست ازومی به اثباتش برای دخترهم نیست و اصولا قابل اثباتم نیست چون اگر رابطه واژینال هم نبوده باشه منافاتی با نداشتن تجربه جنسی نداره 

نمیفهمم چی میگی  چی هست یا نیست؟ هایمن هست ولی رگ خونه نداره و عامل خونریزی اون نیست هایمن ن ...

دختر خوب اگر چیزی که شما میگی درست باش پس باید کسی که بعد چندین بار رابطه جنسی بدون معاشقه رابطه داشته باش باز باید خون ببینه چون این خون از دیواره واژنه درصورتی که اکثرا در اولین رابطه خون میبینن هر چند با توجه به امضاتون حرفی نمیمونه موفق باشید

خانما دوچرخه سواری بکارت رو از بین میبره؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
دختر خوب اگر چیزی که شما میگی درست باش پس باید کسی که بعد چندین بار رابطه جنسی بدون معاشقه رابطه داش ...

دختر خوب  دقیقا همینطوره .من شخصا تا ۶ ماه بعد خونریزی داشتم حتی دکترم رفتم و گفت هایمنت برداشته شده و دلیل خونریزیت انقباض بدنته بهم ارامبخش داد و با مشاوره تونستم به اون حالت روانی که بدتمو منقبض میکردم غلبه کنم 😉اگه  بدن برای رابطه اماده نباشه خونریزی اتفاق میفته به دلیل خراش تو رابطه اول هم به علت ترس و نابلدی زوجین معمولا این اتفاق میفته .تجربه اول کاملا مشخصه که همراه با استرسه و میخوان فقط کار تموم شه و اغلبم هیچ اموزشی ندیدن!تو روابط بعدی اگه منقبض نکنی و بدن اماده باشه اینجوری نیست 

دختر خوب اگر چیزی که شما میگی درست باش پس باید کسی که بعد چندین بار رابطه جنسی بدون معاشقه رابطه داش ...

دییونه خب خودت داری امضاست به خودت میگیری😂😂

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
دختر خوب  دقیقا همینطوره .من شخصا تا ۶ ماه بعد خونریزی داشتم حتی دکترم رفتم و گفت هایمنت برداشت ...

چون شما اولین رابطتون اشتباه بوده و این اتفاق افتاده دلیلی نداره برای همه این اتفاق افتاده باش منم اولین رابطم بدون امادگی بود و به قول شما منقبض میکردم خودمو ولی خونی ندیدم پس استدلالتون درست نیست 

هیچکس ۶ ماه خونریزی نداره نهایت دو سه روزه معلومه برای شما دیواره آسیب دیده

عزیزم کلا گویا متوجه صحبتای من نیستی 

من هم گفتم بله کسی که دیواره وازنش اسیب ببینه دچار خونریزی میشه ،اغلب تو رابطه اول این اتفاق واسشون میفته 

بعضیام مثل من واژینسموس دارن و تا ندت ها اتفاق میفته!

ایشون دانشحوی سال اخر مامایی هستن بخونید پستشونو شاید متوجه عرایضم شدین اگرم  رو حرف خودتونید مسئله ای نیست لازم نیست منو ریپلای کنید .من نظرم اینه و این رو به علم نزدیک میدونم 

https://www.instagram.com/p/CiCfdi5AbSs/?

igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CiCfdi5AbSs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=