دوستان من قبل از اینکه بخوام رابطه داشتم باشم رفتم دکتر معاینه گفت یکی از پردت پارس کش هم میاد شاید خون بیاد شاید نیاد حالا عروسی کردم رابطه داشتم خونی نیومد شوهرمم شکاک شده برم دکتر برگه سلامت بهم میده
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
امضاشون تعصب غلط روی افکارشون رو نشون میده لطف کنید ریپلای نفرمایید
🤢🤢😏😬😬
گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.
دقیقا خیلیا میان میگن این توهین به خودته این رسم چرتیه فلانه بیساره ولی طلا که پاکه چ منتش به خاکه ...
دقیقا حرفتون به جاست 👌👌👌👌
والا منم گرفتم
خونم نداشتم راحت بودم
همسر که مرد خوبیه ولی بازم آدم بگیره بهتره
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الان روشنفکران سایت میخورنت . میگن برای خودت ارزش قائل نیستی بر علیه زن هستی واز این حرفا .
عزیزم من نمیتونم ادا در بیارم بگم نه نگیرید
توهین به خودتونه
اینجا پراست از دخترهای کم سن
بهتر بدونن اون برگه از هزارتا شاهد بیشتر به دردشان میخوره
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دختز مگه کالاس ک بخواد دست اول باشه و با گواهی ثابت کنه
نه عزیزم کالا نیست
ولی کسی از یه زن که یبار شکست خورده انتظار نداره دختر باشه
اون برگه واسه سرویس کردن دهن طرف هست
اگه دختری تو مجردی به خواسته ی خودش بک ا رت از داده
بره با هم نوع خودش عروسی کنه
کسی ازش گواهی نخواد