2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 129 پست
رسما مشکل داره شوهرت . حتما باید از آسمان آیه نازل بشه ک شما دختر بودی؟ خدا کمکت کنه.

اخهه بدبختی پیش خودش فقط اینجور فکرنمیکنه می‌ره به خواهراشم میگه چون من یه بارفرارکردم ولی کسی دست بهم نزده حق داره شک کنه ولی چرا به این واون میگه فکر بد میکنن دربارم

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
با این تفاسیری که میگی حتی بعد از اولین بار احتمال خراش هست خب خرکی کاری کنن😐 خونی نمیاد چرا:/ همون ...

اره احتمالش هست برای بعضی ها که مشکلات خاصی دارن یه خانوم ماما یه پست درین باره گذاشته بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دلم براش سوخت همراهش رفتم دکتر متاسفانه دکتر نامه سلامت نداد . اینم فعلا نامزد کرده خدا کمکش کن ...

یادمه من پیش یکی رفتم گف ۵۰۰ میگیرم ترمیمش میکنم گواهیم میدم خواستی🤣🔪

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔
اخهه بدبختی پیش خودش فقط اینجور فکرنمیکنه می‌ره به خواهراشم میگه چون من یه بارفرارکردم ولی کسی دست ب ...

خدا شفاش بده چرا ب خواهراش میگه 😢.

خدا یاریت کنه ناراحت شدم برات .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
منم دلم براش سوخت همراهش رفتم دکتر متاسفانه دکتر نامه سلامت نداد . اینم فعلا نامزد کرده خدا کمکش کن ...

اوناکه.حتما می‌خوان برگه سلامت ولی اگه پول داره بگو بره پرپشت ترمیم کنه یه کاری کنه و توبه کنه بنده خدا گناه داره نمیشه که تاوان یه اشتباها پس بده تااخر عمر اینجوریه پیش بره ممکنه گول بخوره دوباره رابطه برقرار کنه اونوقت دیگه نمیشه کاری کرد براش

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
خدا شفاش بده چرا ب خواهراش میگه 😢. خدا یاریت کنه ناراحت شدم برات .

داآرم می‌سوزم بخدا منکه بخدامیگم توکه شاهدی من کاری نکردم پس ابروما نریز انقدرسرفرارم حرص خوردم و دارم تاوان میدم که مریض شدم خیلی لاغر شدم

دیگ برای من از اینا گذشته ژل هم میزنیم معاشقه هم قبلش خیلی داریم ولی تا میاد اون اتفاق بیفته من نمیز ...

اشکال نداره مشکلت حل شدنیه

داآرم می‌سوزم بخدا منکه بخدامیگم توکه شاهدی من کاری نکردم پس ابروما نریز انقدرسرفرارم حرص خوردم و دا ...

ای واییی واقعا چقد بده ما اینقدر خاموش زندگی میکنیم مثلا اگ شوهرم بگ ما فلان روز مثلا جایی بودیم ب کسی بگه من اینقد ناراحت میشم ج برسه مسائل شخصی بخاد بگه عزیزم خدا بهت صبر بده امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه

ای واییی واقعا چقد بده ما اینقدر خاموش زندگی میکنیم مثلا اگ شوهرم بگ ما فلان روز مثلا جایی بودیم ب ک ...

بخدا آنقدر شوهرم اذیتم کرده که حاضرم طلاق بگیرم وتااخر عمرتوخونه بابام بشینم وبه آرامش برسم ولی مجبورم زندگی کنم دعا کن زودتر طلاق بگیرم بخدا راضیم

یادمه من پیش یکی رفتم گف ۵۰۰ میگیرم ترمیمش میکنم گواهیم میدم خواستی🤣🔪

پرسیدم براش دکتر گفت ترمیم قابل تشخیصه واینکه چند روز قبل ازدواج باید باشه داخل رحم با نخ بخیه چند تا کوک میزنن موقع رابطه رحم زخم میشه وخونریزی میشه ممکنه خونریزی قطع نشه وپارگی عمیق باشه کارش ب بیمارستان بکشه .فعلا گفت شاید نبرنش دکتر ونفهمن .کاش این اشتباه رو نمیکرد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
برو دکتر خو 

نممیشه دیگه فایده نداره

واقعا کسی که رابطه داشته با کسی که نداشته یکی میکنین😐😐😐🔪

من نگفتم یکیه ولی از نظر آناتومی یکی ان بعضیا رابطه جنسی ام دارن ولی هایمن شون هیچ تغییری نمی کنه بعضیا هم بدون رابطه جنسی دکتر بهشون میگه پرده ندارن 

مگه میان از رو شکل سینه بگن کی رابطه جنسی داشته کی نداشته؟؟کی مجرده کی متاهله؟؟هایمن هم همین جوره 

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!