2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 129 پست
حالا منک بیشتر یکساله عروسی کردم و هنوز کاری نکردیم چی.. کاش یکی بهم بگه درد داره واقعا یا ن🥺🥺

نه

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
خب حتما با وجود معاشقه باز خراش ایجاد شده رو دیواره واژنت دیگه!

با این تفاسیری که میگی حتی بعد از اولین بار احتمال خراش هست خب خرکی کاری کنن😐 خونی نمیاد چرا:/ همون اولین باره فقط🤧

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دختره عروس بود قبلابا  دوس پسرش رابطه داشته ولی ب قول خودش دخول کامل نبوده .اما دکتر گفته ...

میدونم اگر هم این گناه بزرگا کرده باشه بازم آدم دلش براش میسوزه خداابروادما اینجور نبره

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
من رفتم دکتر برگه سلامتم گرفتم سالم هم بودولی خون نیومد شوهرم الان شک کرده

رسما مشکل داره شوهرت .

حتما باید از آسمان آیه نازل بشه ک شما دختر بودی؟

خدا کمکت کنه.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
از درد بعدش و خون بعدش و اینا نمیترسم فقط همون لحظه ک میخاد اتفاق بیوفته خیلی میترسم استرس میگیرم

خبب یه ژل روان کننده بگیرید بگو شوهرت آروم آروم واردعملیات بشه 😂بعدم اصلا درد بدی نداره منکه زیادتر حس نکردم ولی چون خون نیومد شوهرم شکاک شده

اخه می‌فهمه ک داشتم اوقت چی بگم 

تو این رو بگو اگه هم بفهمه چیزی نشده میری یه دکتر دیگه امتحانش که ضرر نداره

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!
میدونم اگر هم این گناه بزرگا کرده باشه بازم آدم دلش براش میسوزه خداابروادما اینجور نبره

منم دلم براش سوخت همراهش رفتم دکتر متاسفانه دکتر نامه سلامت نداد .

اینم فعلا نامزد کرده خدا کمکش کنه چی بگم خواهر ممکنه با نامزد جدیدش ب مشکل بربخوره یا مادر شوهرش ازش نامه سلامت بخواد .

همش استرس داره .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

چقدر شما مهربونی😍😍😍

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

تو این رو بگو اگه هم بفهمه چیزی نشده میری یه دکتر دیگه امتحانش که ضرر نداره

واقعا کسی که رابطه داشته با کسی که نداشته یکی میکنین😐😐😐🔪

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔
خبب یه ژل روان کننده بگیرید بگو شوهرت آروم آروم واردعملیات بشه 😂بعدم اصلا درد بدی نداره منکه زیادتر ...

دیگ برای من از اینا گذشته ژل هم میزنیم معاشقه هم قبلش خیلی داریم ولی تا میاد اون اتفاق بیفته من نمیزارم😭😭😭