ansherli315 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 24 عنوان خیاطی 94 بازدید | 8 پست دوستااان من میخوام خیاطی رو ازصفر یاد بگیرمبنظرتون از چه روشی شروع به یادگیری کنم، مولر یاگرولاین یامتریک؟ کدومش؟دوستااااان منو راهنمایی کنید 1401/06/13 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیارا۱۳۷۲ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 12068 بنظرم هر ۳خوبه و البته سخت میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42461 فقط گرلاوین❤ مولر و متریک اصلا بدرد نمیخوره گرلاوین سختترین روشه ب نظر منلقمهرو هی میچرخونهمیچرخونه😄من مولر دوست دارم. ولی ی روش جدید دیدم اسمشو مربی میگه سه سوته. تن خور کار نمیدونمچطور باشه
khormaloooo عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 گرلاوین سختترین روشه ب نظر من لقمهرو هی میچرخونهمیچرخونه😄 من مولر دوست دارم. ولی ی روش جدی ... گرلاوین که آب خوردنه عزیزجان هیچی ندارهمولر برای بعضی افراد به بنبست میخوره و مربیاشم گیر میکنن توش که چرا اینجوری شدخیلی تو تن میکِشهمتریکم که کلا قواره تن نمیشه بیشتر برای تیشرو و اینا خوبه
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42461 گرلاوین که آب خوردنه عزیزجان هیچی نداره مولر برای بعضی افراد به بنبست میخوره و مربیاشم گیر میکنن ت ... من خودم از الگوی اماده مولر دوختم عالی بودهمتریک رو بله بنظرم برا مجلسی خوب نیسگرلاوینم بله تن خور لباسهاش عالیه ولی سختهالبته اونی ک من پیجش رو دارم سه روش رو کاما توضیح داده
khormaloooo عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 من خودم از الگوی اماده مولر دوختم عالی بوده متریک رو بله بنظرم برا مجلسی خوب نیس گرلاوینم بله تن خ ... دقیقاگرلاوین خیلی به مربیش هم بستگی داره که استعداد راحت توضیح دادن داشته باشه