2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1084 بازدید | 86 پست

سلام 

شوهرم حدود دوماه پیش با یه دختری رابطه داشت حتی فیلمی که با هم تفریح رفته بودن و همو بوسیدن من دیدم 

حالم خیلی بد شد داد و بیداد کردم به خانوادش فیلمو نشون دادم واسه بابام هم فرستادم اینم بگم بار اولش نبود که خیانت میکرد 

حتی معذرت خواهی نکرد من واقعا داشتم میمردم رفتم بالای بام شهرمون که خودمو بندازم هی تماس میگرفت جواب نمیدادم بهش پیام دادم گفتم تو دخترمو بی مادر کردی پدر مادرمو داغ دار کردی و منم تو اوج جوونی پیر و افسرده فهمید میخوام خود کشی کنم داستانش طولانیه اومد اونجا و نزاشت من خودکشی کنم 

منو اورد خونه رفتارش تغیر کرد گفت همه چی تموم شده خیلی بهم توجه میکرد ولی از من فقط یه ادم افسرده و شکاک مونده بود چند وقت گوشیشو چک میکردم هیچی نبود تا اینکه حدود یک هفته است هی چسبیده به گوشی رمز طولانی گذاشته اثر انگشت و .. اصلا نمیزاره به گوشیش نزدیکم بشم معلوم بود باز داره یه کاری میکنه دیشب با اثر انگشتش گوشیو باز کردم هیچی نبود رفتم توی تماس هاش دیدم دیشب به دختره زنگ زده یکی دیگه از شماره هاشم سیو کرده (مارکو) شبا دیر میاد خونه گیر الکی میده به من من یادم نمیاد کی باهم بیرون رفته باشیم و خیلی چیزای دیگه اینم بگم من همیشه به خودم میرسم قیافمم خوبه با اینکه یه بار زایمان کردم اما هیکل خوبی دارم تا جایی که درتوانم باشه محبت میکنم از همه چیش راضیم فقط مشکلش خیانته من واقعاا دوسش دارم از ته قلبم 

فردا تولدشه من واسش یه عینک دودی گرون و خوشگل گرفتم گفتم ویلا میگیرم دوتایی تولدتو اونجا باشیم که قبول نکرد از هدیمم هم استفاده نکرد الان یه انگشتر شجر که میدونم دوسش داره میگه دوستم بهم داده اما من جعبه کادوش رو دیدم فهمیدم کار یکی دیگه بوده همیشه خیلی تند و عصبی میشم سریع میگم که دیدم چیکار کردی شاید براش عادی شده اما دیشب جلوی خودمو گرفتم نگفتم دیدم زنگ زدی به این دختر الان نمیدونم چیکار کنم هیچ راه حلی بلد نیستم من واقعا زندگیمو دوستدارم نمیخوام از دستش بدم خیلی بهش فرصت دادم اما بعد یه مدت باز خیانت میکنه میگه من مریضم واقعا قلبم داره میترکه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خانوادت برو پيش خانواده اون هرزه شوهر دزد كثيف بگو دخترشون داره زندگي ي خانواده رو بهم ميريزه بگو چه شيري داديد اين خورده شير پاك خورده نيست شير سگ خورده 

🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚

عزیزدلم درکت میکنم با یه بچه آدم نه راه پس داره ن راه پیش.به خودت برس مراقب خودت باش اگه میخوای باهاش زندگی کنی دیگه پیگیرش نباش میدونم سخته ولی سعی کن برا آرامش خودتم شده پیگیر کاراش نشی.

خدا لعنت کنه مردای خیانت کارو و زنایی که هرجایی هستن ودم دستی و راحت زندگی مردومو از هم میپاشن😔

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

خیانت براش شده عادت و بهش معتاده و نمیتونه ترکش کنه.خدای نکرده خودتم این وسط بیماری های جسمی میگیری علاوه ب رروح و روان بیمارت.خودت رو نکش.ازش جدا شو نفقه بچه و مهریه رو بگیر.وگرنه نمیتونی خودت کاری کنی که خانت نکنه.باید بره دکتر.مریضه

این مرد آدم بشو نیست جونتو نجات بده فقط نه با خودکشی به جای کشتن خودت طلاق بگیر مریضی میگیره با ای ...

نمیدونم چیکار کنم بهش بگم داری یه کاری میکنی یا زنگ بزنم به دختره