2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

953 بازدید | 33 پست

تو کارمون دخالت میکنه. خودشو بزرگتر میگیره و برام سرسفیدی میکنه. هیچی هم حالیش نبست. کاشکی حرفاش درست حسابی باشن حداقل.مث خرمگس مزاحم بیخ گوشمون ویز ویز میکنه. حالم خیلی داغونه

نمیزاره مجلس عروسمون بگیریم.پاشو تو یه کفش کرده😢😢داره کم کم با حرفاش بقیه رو هم منصرف میکنه

کارامون کردیم.میخایم بریم تاریخ بزنیم تالار حالا این وسط این داره چوب میزاره لا چرخمون

توروخدااا دعام کنید بخدا دلم نمیخاد باهاش دهن به دهن بزارم. ازم بزرگتره 😔😔😔😔

سر هر مجلسی که خاستیم بگیریم این ساز نا مخالف زد بقران

سر عقدی. سر ماشین خریدن. سر خونه خریدن. حالام نوبت عروسی شدههه. دیگه دارم اتیش میگیرم از دستش😔😔😢😢

عزیزم، همسرتون نباید اجازه دخالت بدن

حالا مسئله عروسی چیزی هست که نمیشه پنهان کرد از بقیه

ولی در مورد مسائل دیگه زندگیتون لازم نیست به همه بگین 

خودت و همسرت صاحب اختیار هستین انجام بدین

بعد که انجام شد بقیه میفهمن

از قبل چیزی نگید

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای که نگو، انگار داری از تمام جزئیات زندگی من میگی. 

حالا فک کن من باهاش همسایه هم هستم. از من میدونی همین اول کاری بهش بفهمون توی زندگیت دخالت نکنه. شاید باورت نشه اما روزی رسیده بود که به شوهرم میگف چرا زنت میره خونه مادرش احوالپرسی، چرا نوشابه خریده، 

با یه دعوای طوفانی بعد 11 سال کلا ارتباطم باهاشون قطع کردم و الان حداقل نمیتونه توی روم بگه 

خوشبختم .. منم خیلی دور از شما نیستم

فقط فک میکنم باهاش دهن به هنگام نزار ، اگر زیادی مسئلت اوج گرفت ، بزار مادرت صحبت کنه

تهدیدش کنین

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم

نباید سکوت کنید. تو و شوهرت هردو باید در احترام کامل جلوش وایسید و بگید تصمیم نهایی با خودمونه و خودمون میتونیم کارامونو پیش ببریم. اگه الان نتونید جلوشو بگیرید پس فردا اسم بچتونم انتخاب میکنه... بعدشم بزرگتر باشه، مگه شما چند سالتونه؟ مگه بچه ۲ ساله اید؟ وقتی قراره ازدواج کنید و زندگی تشکیل بدید یعنی به اون سن استقلال رسیدید و نیازی به وکیل وصی ندارید... تو و شوهرت بهش بفهمونید توی کاراتون دخالت نکنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نمیدوووونم چه نقشه ای توی اون کلشه.... خیلی کلک بازه. شوهرم دفاع میکنه از خودش ولی اون خیلی زبون باز ...

ببخشیدا شوهرت وقتی نمیتونه جلو برادرش بمونه و خواسته زنشو براورده کنه پس کی قراره حامی زنش باشه؟؟برادرشوهرت هرچقدرم زبون باز باشه گرفتن عروسی یا نگرفتنش تصمیمش با شما و همسرت 

وای که نگو، انگار داری از تمام جزئیات زندگی من میگی.  حالا فک کن من باهاش همسایه هم هستم. از م ...

😔😔😔وای یا خدا!! ما هم همسایه هستیم  اصلا دوس نداذم همش خودم سرزنش میکنم چرا خونه شریکی خریدیم

تنها پشیمونی عروس دوماد ها بعد جشن اینه که میبینن  خیلی خرج اضافی داشتن ....دخالت نمیکنه منظور ...

خداروشکر بعد ۲سال هیچ پشیمونی ندارم هزاربارم برگردم عقب عروسی حتما میگیرم.

عروسی کلا یبار تو عمر ادمه

تنها پشیمونی عروس دوماد ها بعد جشن اینه که میبینن  خیلی خرج اضافی داشتن ....دخالت نمیکنه منظور ...

نمیدونم با خودش چ فکری میکنه.خیلی کارشکنی میکنه. هرچی هم بهش غیر مستقیم میفهمونم دخالت نکن حالیییش نیس