2777
2789
عنوان

آشنایی

102 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. یکساله که باهم آشنا شدیم ما میگیم نامزدی.ولی هنوز به ازدواج نرسیدیم نمی‌دونم من اکثرا دودل میشم از دوست داشتنش.اونم حقوق میخونه وکالت خیلی حساسه واسه شروع زندگی.راستش ما چندروز یکبارباهم چت میکنیم.دو سه ماه یکبار هم نیم ساعت همومیبینبم.بخاطرشرایط کاری ودرسی.میشه بهم بگید چجوری به خودتون طرفتون وابسته میکنید.تااون پیام نده من نمی‌دم.چنندباربگه دلم واست تنگ شده من یه بارمیگم.کاردرستیه؟خیای وقتا دلم میگیره دوست دارم باهاش صحبت کنم ولی پشیمون میشم.نمیدونم چجوری رفتار کنم خجالتی بودم وتاحالارابطه ای نداشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید خواهرانه

من مشاور نیستم عزیزم ولی به نظرم شما هم خیلی سرد باشی فکر میکنه شوق و اشتیاقی نداری واسه صحبت کردن باهاشون و ایشونم یکم دلسرد میشن . بعضی وقتا ک دوس داری باهاشون صحبت کنی و دلت تنگ میشه پیام بده و بگو که دلت واسشون تنگ شده بود . این حرفای کلیشه ای که میگه همیشه باید مرد پیش قدم بشه رو بریز دور 

من مشاور نیستم عزیزم ولی به نظرم شما هم خیلی سرد باشی فکر میکنه شوق و اشتیاقی نداری واسه صحبت کردن ب ...

نه اتفاقا خیلی دوستش دارم.هرلحظه دلنگرانشم وبه فکرشم..آره واقعا فکر میکنم اگه بهش بگم زیاد به چشمش نمیام.قبلا روزمرگی هاشو بهم کم و بیش می‌گفت.ولی الان چیزه زیادی نمیگه درحد خداروشکر.چیکارکنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اتفاقا خیلی دوستش دارم.هرلحظه دلنگرانشم وبه فکرشم..آره واقعا فکر میکنم اگه بهش بگم زیاد به چشمش ن ...

عزیزم محبتتو بیشتر نشون بده و سعی کن مث رفیقت باهاش رفتار کنی . میتونی از روزمرگیات واسش تعریف کنی . اونم کم کم دوباره واست تعریف میکنه . موقعی که داری باهاش حرف میزنی ی جوری رفتار نکن که انگار وقت نداری یا حوصله نداری که احساس مزاحم بودن بهش دست بده. خودتو بزار جای اون اقا و فکر کن یکی اینجوری با خودت رفتار میکرد چه حسی میگرفتی . 

عزیزم محبتتو بیشتر نشون بده و سعی کن مث رفیقت باهاش رفتار کنی . میتونی از روزمرگیات واسش تعریف کنی . ...

ممنونم حرفاتون خیلی خوبه.نمیدونم میتونم اینجوری باشم یانه،همیشه تصمیم میگیرم بعدپشیمون میشم بهش پیام بدم.یا خیلی حرف دارم ولی میگم ممنون سلامت باشی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز