2777
2789
عنوان

کودک یاری با میتی

316 بازدید | 17 پست
سلام دوستای گلم تصمیم دارم تو این تاپیک هر چند وقت یک بار یک مبحث و تجربه راجع به رشد و تغذیه و تربیت کودک بگم البته بگم چون نی نی من در حال حاضر یک ساله هست و من فقط تجارب مهم و به درد بخور خودم رو می نویسم بنابراین ممکنه راجع به کودکان بزرگتر نداشته باشم تجربه ای اما هر وقت نی نی هی بزرگتر شد ومن تجربه جدید پیدا کردم می نویسم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
این بار می خوام راجع به موضوع جالب بگم دو یا سه ماه پیش نی نی من بی دردسر می خوابید ظهرها سر موقع می خوابید و سر موقع بیدار می شد اما درست از یک ماه پیش به این ور دیگه خواب حسابی کم شد و شلوغی و گریه و بهانه گیری بیشتر همش گفتم به خاطر دندون اسیابش هست که واقعا هم مرتبط بود و بهش به پیشنهاد دکتر استامینوفن دادم (قطره) و واقعا بهتر شد اما بعد از نیش زدن دندون ها همچنان کم خواب بود و زیادی شیطون منظورم شیطون بهانه گیر بود نه این که فقط شیطونی کنه با نق نق همراه بود خلاصههههههههههههههههههههه بعد از کلی تحقیقات فراوان پی بردم که کمبود یه سری ویتامین ها می تونن باعث این حالت بشن گفتم با شما ها در میون بزارم مثل من مامان بدی نشین که همش سر نی نی گلش داد می کشید . یکی از مهم ترین شون ویتامین های گروه ب هست تو خیلی چیزها پیدا میشه مثلا چیزی که من می دونم خوب ویتامین ب داره جو هست یادمههههههههههههههههه از شش ماهگی به این ور تا همین موقع که خواب نی نی خوب بود همش بهش سوپ جو می دادم اما بعدش دیگه جو رو قطع کردم و فقط برنج دادم امروز دوباره شروع کردم جو دادن جالبه دوباره خوش اخلاق شده و خوابش مرتب شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته مامان ارمیا خوشحال میشم منم کلی به تجربه نیاز دارم اما واقعا می خوام این جا تجربه های عالی ثبت بشه مشتاقانه منتظر دیدن پست هات هستم
اسمان فیروزه دقیقا مشکل همینه کمبود بعضی از ویتامین ها به نظرم شما هم برو تو کار سوپ جو خوشحال میشم نتیجه رو همین جا بگی کمکی باشه برای بقیه دوستان
سلام کسی میدونه برای اشتهای بچه چی مفیده دکتر دخترم باریج داده ولی برای دختره من بی فایدست لطفا اگر شربت خارجی اشتها اور که مفید باشه معرفی کنید دخترم ۱۷ ماهشه مرسی از لطفتون
مبارزه ای رو انجام نده که با بردنش چیزی بدست نمیاری....
میتی سلام خوبی ببین نوزادمن یکماهشه اصلن نمیخادسینه مک بزنه منم اونقدشیرندارم بایدشیرخشک بخره حتمن اما خیلی نفخ میکنه وبادش دیردرمیاد
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم