2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای موهای چربش استفاده میکنم خیلی خیلی خوبه توی سطح شهرمون نمیفروشن از دی جی کالا همیشه میگیرم

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

من همیشه پرژک میزنم خیلی خوب و تمیز میشوره اما فرق نداره کدومشو بزنی چون مواد غذایی از طریق پیاز مو و از طریق خون به پیاز مو میرسه نه از سطح بدن مگه بخوای ساقهی موتو نرم کنی که حنا خوبه اما مصرف خوراکی دم نوش سبوس برنج  خیلی بهتره یا ویتامین ب یا تزریق نوروبیون که همه ی ویتامین ب ها رو داره  قرص زینک یا روی هم خیلی خوبه برای قطع ریزش مو