پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان چ حس بدی دارم 800 تومن پول م حیف سد 216 بازدید | 15 پست یک ماه جلوتر یه غذا ساز گرفتم ک پیاز گوشت اینا رو خوب چرخ میکرد یک بار بیشتر استفاده نکردم دود کرد کل خونه رو بو گرفته سر درد شدم 😑 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1401/06/12 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گوگولی_ عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 12866 فدا سرت 🥹🫶🏻 من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اعصابم بهم ریخته بس نمیتونم بلند سم اسپز خونه رو جمع کنم 6 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
گچگ_کرمانج عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 8320 خب زیاد ازش کار کشیدی هر پنج دقیقه روشن باشه. ده دقیقه خاموشش کن
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 خب زیاد ازش کار کشیدی هر پنج دقیقه روشن باشه. ده دقیقه خاموشش کن اصلا به 5 دقیق نرسید خوب 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 فدا سرت 🥹🫶🏻 نمیدونی چقدر سخت پول سو از تو پول جیبم کم کردم تا تونستم بخرم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 خب زیاد ازش کار کشیدی هر پنج دقیقه روشن باشه. ده دقیقه خاموشش کن ببرم تعمیر میشه به تظرت 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
عشقم__همسرم عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 808 غذاساز ۸۰۰؟چه مارکیه؟خیلی ارزونهیا جنس فیک بهت دادن زنگ بزن نمایندگیشنباید با یه بار بسدزا که در قضاوت و داوری در مورد دیگران عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند اضافه کاری میکنند...!👋 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹ اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩🦯
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 غذاساز ۸۰۰؟ چه مارکیه؟خیلی ارزونه یا جنس فیک بهت دادن زنگ بزن نمایندگیش نباید با یه بار بسدزا که نمیدونم دقیقا اسمش چیه ولی همه چیز خورد میکنه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
گچگ_کرمانج عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 8320 ببرم تعمیر میشه به تظرت نه واسه منم اینجور شد درست نشد دیگه ....تعمیرکار گفت هر پنج دقیقه روشن باشه باید خاموش کنی فشار ب دستگاه نیاد
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اسم مارکش چیه اینه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 بوی بدش رو اعصابم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍