2777
2789

امروز شوهرم اومد تهران ، بعد مدتها

دلم کباب شد تا دیدمش 

در عنفوان جوانی ، اختلال روانی اونم از نوع شدیدش داره ، تازه ۳۵ سالشه ، بخاطر قرص ها و داروهایی که میخوره ، تعادل حرف زدن ،راه رفتن ، حرکت، معاشرت ، حتی نگاه کردنشم از دست داده ، خیلیییییی خیلییییی ناراحت شدم ، درسته خیلی بدی کرده در حقم ، ولی نمیتونم تحمل کنم اینجوری ببینمش بخدا ، دلم خونه 

برا خودم هم دلم میسوزه ، جوونم ، هزار امید و آرزو و نیاز دارم، همش دفن شد ، نمیتونه هیچکدوم نیازامو براورده کنه

خدا نکنه کارشو از دست بده که بدبخت میشیم

هیییچ پشتوانه و دلگرمی ندارم

حتی خانوادم هم درست حسابی نیستن

خیلی شاکی ام از خدا 

چقدرررر بدبختم که این شرایطو باید تحمل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اون ۳۵ سالشه پس تو ام خیلی جوونی.کاش ب جای گله بلند شی دست رو زانوهات بگیری و خودتو بلند کنی.ی شغل خوب برا خودت دست و پا کنی.خودتو سرگرم کنی تا کمتر ب این چیزا فک کنی

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

تا کی غصه اون .خانواده و.....ی زمانی برمیگردی عقب میبینی هیچ چیز ازت نمونده .دانشگاه ک بودیم ی هم اتاقی داشتم بچه کوچیک داشت بدون پشتوانه مالی از شوهرش جدا شده بود و حضانت بچه اش رو گرفته بود .ی اتاق کنار ما گرفته بود تو ی ارایشگاه کار میکرد و بعد از ۱۰ سال ک یادش کردم سالن تخصصی عروس زده و چ برو بیایی و چ زندگی .چون واقعیت رو قبول کرده بود و بخاطر جوونی خودش استین همت رو بالا کشیده بود

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند