2777
2789
😢😢خواستگارمم مخالفه 

ای خدا😐

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا شانسیه من توی طول عمرم بدشانس بودم تو همه چیز

حتی عملمم بدشانسی اوردم همه خوب بودن فقط من ر...ده شده بهم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

والا از من میشنوی عمل نکن ،عمل بینی کاملا شانسیه ، من چقدددررر برای دکتر تحقیق کردم عمل کردم اولش همه چی اوکی بود ورمش که رف قوز در اورده الان سه ماهه گذشته اعصاب و روانم بهم ریخته حالمو خیلی بد کرده دکتر هم‌میگه باید یکسال صبر کنی میگه تقصیر من نیس بعضی وفتا استخوان خودشو ترمیم  میکنه.

اگه روی اعتماد بنفست تاثیر نداره اصلاااا عمل نکن 

وای نگین توروخدا من چند روز دیگه عمل دارم استرس گرفتم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من ک عمل کردم راضی ام و بتاینکه چهارماهه و ورم داره و چسب داره هرررررجا میرم مبپرین بینیت پیش کی عمل ...

کلا اونایی که پیگیر عمل هستن از هرکس که ببینن تو چسب زده میپرسن پیش کی عمل کردی

خودمم از همه میپرسیدم

حتی الان که بینیم ۴۰ کیلو هست کلی چسب دارم هرجا میرم میپرسن دکترت کی بوده 

که نرن😄

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
کلا اونایی که پیگیر عمل هستن از هرکس که ببینن تو چسب زده میپرسن پیش کی عمل کردی خودمم از همه میپرسی ...

متوجهم چی میگی ولی نه عزیزم بینیم واقعا قشنگه😀 به زبون همشون هم گفتن حتی چند نفر هم از ذوق بینی من رفتن عمل کردن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

باشه عمل کن 😂موفق باشی  ولی جای دیگ اینو نگو الان دیگ هزینه عمل بینی پولی نیس بخدا

من میدونم ۳۰ تومن دیگه پولی نیست ... 

صرفا جواب بی منطق شمارو دادم درواقع مقابل به مثل کردم .و جواب الکی دادم 

اینکه شما گفتین بینی ما نیاز ب عمل نداره ینی کسیکه بینیش عمل میکنه زشت بوده حاضرم شرط ببندم سر ۵۰۰ میلیون که اگ عکس قبل عملم ببینی نمبتونی روش ایراد بزاری ... 

هدف من این بود ک جواب بی منطق مث خودتون بدم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚