2777
2789

خب ببینین من همیشه دخالت میکنم چون دعوا کنن از یه طرف بابا از یه طرف مامان هر دوشون تو دوران دعواشون سر من تموم حرصوو عصبانیتشونو خالی میکنن منم آشتیشون میدم حتی شده به زور حق با هر کدوم باشه طرف اونو میگیرم یعنی میگم اگه مامانم اشتباه کنه طرف بابارو میگیرم و با مامان دعوا میکنم بعدش حداقل بعد دو روز آشتیشون میدم اگه حق با مامان باشه طرف اونو میگیرمو با بابا دعوام میکنم بازم تا دوروز یا بیشتر 

ولی الان رفتن تو اتاق درم قفله نمیزارن برم تو 

هر وقت این طوری میکنن حداقل تا یه ماه قهرن چی کار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چجوری من دخالت نکنم کلا همه چی بهم میریزه نه میتونم درس بخونم نه چیزی 

طرف کسی گرفتن باعث ناراحتی میشه قرار نیست دعواشون ۲۴ ساعت طول بکشه طبیعی هم هست باید تحمل کنی هندزفری چیزی بزار تو گوشت تا جریان تموم بشه 

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید 
ب پرو پاشون نپیچ بهونه نده دستشون ک رو سر تو خالی کنن

ربطی نداره میرم درس بخونم میگن صب تا شب تو اتاقی داری درس میخونی میرم خونه تمیز کنم میگن به تو چه تمیز نکن میرم کارای آشپزخونه رو بکنم میگن آشپز خونه منه با گوشیم سرگرم میشم میگن صب تا شب سرت تو گوشیته

اهنگ میزارم یه جور بیرونم کت نمیزارن برم پس من چیکار کنم 

اصلا دعوا نمیکنن بکنن طفلی من وسط دوتاشون میمونم