2777
2789
عنوان

مدرسه ی پسرم

481 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها ....پسرم امسال می‌ره پیش دبستانی خیلی فضول و علاقه ای ب مدرسه نداره  نمی‌دونم دولتی بزارم یا غیر انتفاعی ...نظر شما چیه با دلیل لطفاً 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش دبستانیا همه غیر انتفاعین.....

نه دولتی ها اتفاقا بیشتر شدند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

فضول بعنی چی؟ واقعا متاسفم به عنوان یه مادر اینجور راجب بچت حرف میزنی.

بچه کنجکاو میشه این عادیه.

اول خودت برو یکم رو حرف زدنت کار کنم و بعد به فکر بچت باش الگوش شمایی

یاشاسین آذربایجان💓✌

دولتی قطعا غیر انتفاعی فقط پوله بچتون لپس وبی سواد بار میاد 

کی گفته؟ اینا رو از ذهنتون خارج کنین یه نگاه به قبولی های امسال تیزهوشان و کنکور بندازین نظرتون عوض میشه گلم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

مطمئنی؟پسرم پیش دبستانیه....پرسیدم گفتن همه غیر انتفاعین....

چرا عزیزم چقدر هم زیاد شدند همین تاپیک  ام ببین اکثرا مادرها دیگ دولتی میزارند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

پیش دبستانی که کلا دیگه دولتی نداره ققط‌خصوصیه اونم بذارید یه جایی که معتبره ولی‌مدرسه رو حتما بذاری ...

دولتی بیفایده اس اتفاقا عزیزم.امسال قبولی های کنکور رو دبدین؟؟ اول تیزهوشان بعد غیرانتفاعی بودن فقط دو درصد دولتی قبولی داده متاسفانه.یکم تحقیق کنین

یاشاسین آذربایجان💓✌