2777
2789
عنوان

مدرسه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست
غیر انتفاعی...قطعا آموزش بهتر و محیط بهتری برای بچه هاست

کجای آموزشش بهتره معلمای مسن وبازنشسته وکم حوصله یا لیسانسای دانشگاه های کم اعتبار رومیارن یه حقوق بخور نمیری میدن که اینا اصلا دوره های دبیری نگذروندن و نحوه ارتباط با بچه رو بلد نیستن معلم های دولتی همه فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان ورتبه برترن الان دیگه واقعا مسخرس حتی مقایسشون

دولتی بیفایده اس اتفاقا عزیزم.امسال قبولی های کنکور رو دبدین؟؟ اول تیزهوشان بعد غیرانتفاعی بودن فقط ...

برای دبیرستان اره ولی برای دبستان وراهنمایی‌غیر انتفاعی مزخرفه وبچه فوق العاده لوس وبی سواد بار میاد من خودم تو خانواده فرهنگیم وبچه های فامیلی رو که میبینم ومقایسه میکنم غیر انتفاعی ها سوادشون صفره با اینکه یه عالمه پول میگیرن تیز هوشان که بحثش جداس اوناییم که غیر انتفاعی قبول شدن کنکور تو مدارس خیلی‌معتبر وبا برنامه ریزی خاص بودن نه غیر انتفاعیای معمولی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجای آموزشش بهتره معلمای مسن وبازنشسته وکم حوصله یا لیسانسای دانشگاه های کم اعتبار رومیارن یه حقوق ب ...

عزیزم مدرسه غیرانتفاعی خوب و بد داره قطعا ما مدرسه های سرکوچه رو‌نمیگیم.مدرسه های عالی غیرانتفاعی حرف ندارن.مثلا امسال پسرم پنجم بود برای هر درس یه معلم داشتن همه شون هم فوق لیسانس همون رشته بودن و این مدرسه ۳۰ نفر قبولی تیزهوشان داد.حتی معلم علومشون تو دانشگاه هم تدریس میکرد.

تو هر شهری یک یا دو تا غیرانتفاعی واقعا عالی هستن بقیه متوسط و باقیمانده ارزش نداره اونجا پول بدی

یاشاسین آذربایجان💓✌

برای دبیرستان اره ولی برای دبستان وراهنمایی‌غیر انتفاعی مزخرفه وبچه فوق العاده لوس وبی سواد بار میاد ...

دقیقا من منظورم غیرانتفاعی های معمولی نیست و من میدونم دولتی از غیرانتفاعی معمولی و سرکوچه ای خیلی بهتره

یاشاسین آذربایجان💓✌

کجای آموزشش بهتره معلمای مسن وبازنشسته وکم حوصله یا لیسانسای دانشگاه های کم اعتبار رومیارن یه حقوق ب ...

قرار نیست حرف های شما درست باشه من با نظر شما کاملا مخالفم.حوصله بحث ندارم ریپلای نکن

برای دبیرستان اره ولی برای دبستان وراهنمایی‌غیر انتفاعی مزخرفه وبچه فوق العاده لوس وبی سواد بار میاد ...

اتفاقا پایه باید قوی باشه.شما بچه داری؟ من پسرم تا سوم ابتدایی دولتی بود و دو ساله بردمش یکی از بهترین غیرانتفاعی های شهرمون و با تمام وجود و استخونم درک میکنم بهتر بودن این مدرسه رو و حتی خیلی ناراحتم که سه سال با حرفهای شما که خودم به خودم میزدم اونجا نگهداشتم بچه رو.

یاشاسین آذربایجان💓✌

قرار نیست حرف های شما درست باشه من با نظر شما کاملا مخالفم.حوصله بحث ندارم ریپلای نکن

تا زمانی که بچه خودشون نره مدرسه نمیفهمن و شعار میدن و بحث بی فایدس.

منم تا زمانی که بچم دولتی بود فکر میکردم فرقی نداره ولی الان مثل چی پشیمونم مه چرا زودتر نبردمش غیردولتی

یاشاسین آذربایجان💓✌

تا زمانی که بچه خودشون نره مدرسه نمیفهمن و شعار میدن و بحث بی فایدس. منم تا زمانی که بچم دولتی بود ...

ااتفاقا من دخترم از پیش دبستانی غیرانتفاعی بوده و الان ماشالله برای  تیزهوشان قبول شده.حرفهای الکی و چرت.مگه میشه غیرانتفاعی پایین تر از دولتی باشه

ااتفاقا من دخترم از پیش دبستانی غیرانتفاعی بوده و الان ماشالله برای  تیزهوشان قبول شده.حرفهای ا ...

موافقم.انشالله موفق باشه.

متاسفانه تو دولتی اصلا حرف تیزهوشان هم نیست .معلم ها فقط کتاب رو درس میدن و تمام.در حالی که تو مدرسه پسرم هر کتاب یه دفتر برمیداشتن و کلی نکته های تیزهوشانی میگن بهشون.

یاشاسین آذربایجان💓✌

موافقم.انشالله موفق باشه. متاسفانه تو دولتی اصلا حرف تیزهوشان هم نیست .معلم ها فقط کتاب رو درس میدن ...

ممنونم عزیزم.بله مدرسه دخترم از کلاس دوم باهاشون روشهای تست زنی رو کار میکردن.قطعا خیلی بهتر هستن

فشار بهتون  نمياد غير انتفاعي خوب، از اول با بچه خوب كار كندو تا دخترام غير انتفاعين و راضيم پرس و جو كنيد انتفاعي ها هم خوب و بد دارن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بدرک سیاه که حوصله نداری روانی دور دلم توی مریضی داریم حرف میزنیم حوصله نداری نیا تو سایت ادم بی شخصیت

تا زمانی که بچه خودشون نره مدرسه نمیفهمن و شعار میدن و بحث بی فایدس. منم تا زمانی که بچم دولتی بود ...

من خودم از مدرسه روستا تیزهوشان قبول شدم خواهرمم از مدرسه فرهنگیان که جفتش دولتی اکثر دوستاشم مدارس دولتی بودن الان توی تیزهوشانم الکی قضاوت میکنید چکار من روزانه با همین امارا سرکار دارم از این همه غیر انتفاعی ما داریم تو شهرمون یکی دوتاش خوبن که اونام نتیجشون متوسطه نمیگم صرفا بدن ولی اگه دولتی خوب باشه اونو الویت بذارین چون برا غیر انتفاعی خوب باید پول هنگفتی داده بشه

خفه شو عزیزم.تو بیماری نه من از طرز صحبتت معلومه

اره مشخصه کی بیماره چون نظر کسی باهات یکی نیست باید بگی حوصله ندارم وفلان قشنگ معلومه از این عقده ایایی مه همه جا میشینن نطق پوچ میکنن به قول خودت ریپ نزن حوصلت ندارم☺️