2777
2789

تپش قلب داشتم رفتم اکو فهمیدم افتادگی دریچه میترال دارم.دکتر گفت دریچت خفیف مشکل داره و هر سال باید بری اکو

این چه بدبختی بود دیگه...الانم یه سال شده ولی مادرم اصلا حرفی ازش نمیزنه انگار‌ن انگار باید دوباره برم اکو

دیشب انقدر ب این موضوع فکر کردم شب ۱۰۰ بار بلند شدم و کابوس دیدم

این استرسی که داری که بدتره. این مشکلات دریچه شایع هست و معمولا اتفاقی نمیفته. نگران نباش. هر وقت فرصت کردی برو اکو مجدد

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
این استرسی که داری که بدتره. این مشکلات دریچه شایع هست و معمولا اتفاقی نمیفته. نگران نباش. هر وقت فر ...

به همین چیزا فکر میکنم حالم گرفته میشه

زندگی که من دارم پر از فراز و نشیبه نمیشه استرس نداشته باشم..یعنی اگه استرس بگیرم ممکنه به قلبم اسیب برسه؟

این فکرا داره داغونم میکنه

همش فکر میکنم قلبم بیماری داره و سالم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتادگی دریچه میترال رو همه خانما دارن دارویی که داده رو مصرف کن .هیچی نمیشه .یبار دیگه هم برو اکو.چ ...

یه سال پیش رفتم قرص پراپونول داد گفت تا ۱ ماه بخور ولی من تا ی هفته خوردم ول کردم...تازه بعد یه سال فهمیدم افتادگی دارم دیروز از دکتر پرسیدم مادرم بهم نگفته بود به روح پدرش قسم میخورد میگفت قلبت سالمع.

تا اخر عمرم باید یه سال یه سال برم اکو؟

ترجیح میدم با تپش قلبم کنار بیام یا ی جوری خودم کنترلش کنم چون ب قرص وابسته میشم

یا مثلا بعضی وقتا تپش قلبم زیاد شع ی قرص ریز سبز هست واسه ارامش اعصاب و واسه معده هم ب کار میره اونو میخورم چون اسید معده دارم

این مشکل ارثیه؟ 

آره ارثیه. قرص رو بخور .ضربان زیاد برا قلب خوب نیست.بازم هر جور صلاح میدونی.

یعنی از بچگی داشتم و تو سن ۱۷ باید متوجه این قضیه میشدم؟

چقدر بد

واقعا اصلا بچه دار شدن ی کار اشتباهه.من الان با این افتادگی چجوری دست و پنجه نرم کنم تا ۴۰ سالگی فوقش ۵۰ چون فکر نکنم زیاد عمر کنم😂😂

درد بی درمونه 

درمانم نداره

من چون معدمم مشکل داره بیشتر تپش قلبم واس این قضیس ۲ سال میشه تپش میگیرم 

فعلا خودمو دارم قانع میکنم ک افتادگی ضرری نمیرسونه ب قلب و بیماری محسوب نمیشه.این جمله رو از دیشب تا الان صدبار ب خودم گفتم ولی بازم تو کَتَم نرفت

پروپرانول

هر موقع اذیت بشی میخوری؟ تا حالا سعی کردی خودت کنترلش کنی قرص نخوری؟

من زیاد تپش قلب نمیگیرم الان ۵ روز از پریودیم گذشت هنوز نشدم نفخ میکنم و هورمونام قاطی میکنع تپش میگیرم 

هر موقع اذیت بشی میخوری؟ تا حالا سعی کردی خودت کنترلش کنی قرص نخوری؟ من زیاد تپش قلب نمیگیرم الان ۵ ...

نه مداوم میخورم.ممکنه یماه نخوردم خوب بودم ولی دوباره برگشته منم مداوم دیگه میخورم.