2777
2789
عنوان

اومد سر قراررر بیاین بگم چی شد😐🤣

586 بازدید | 43 پست

اونایی ک در جریان تایپک های قبل هستن ماجرا رو میدونن

اینجا هم میگم ی پسری بود قرار بود از ی شهر دیگه بیاد منوو ببینه منم قبول کرده بودم ولی دیشب ک ی عکس تار ازش دیدم چهرشو تصور کردم خوف برم داش بدنبال این بودم از دستش فراررر کنم😐🤣

اما حالا امروز بگم چی شد🤣

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

khoooob🤓

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

خوب

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمونم رو دادم رفتم دم در دیدم هنوز نیومده زنگ زدم گفتم من آزمونمو دادم اومدی؟ گف باشه همونجا واسا اومدم

ی پسری رو از دور دیدم خوشتیپ قیافشم😍  احتمال دادم خودش باشه هاا بعد گفتم ن این پسره خوشگله پس اون نیس😑🤣

اومد از کنارمم رد شد تو پیاده رو ولی باز همو نشناختیم باز من قیافه اونو دیدم اون بدبخ این همه راه اومده بود آخر سرم منو با ماسک دید😐

میترسیدم بیاد پیشم گفتم من از جلو میرم پشت سرم بیا راه رفتن منم اینطوره ک موقع را رفتن با ی سرعتی میرم انگار دارن دنبالم میکنن🤣

ده دقیقه ای دنبالم اومد بعد من رفتم پارک گفتم بیا اونجا ببینمت ولی عمراا باهات حرف نمیزنمااا چن بابام قراره بیاد دنبالم🤣

یکم گذش من همچنان با سرعت را میرفتم آخر سرم بیچاره منو گم کرد😐

بعد زنگ زد گف بابام داره میاد دنبالم

من میرممم😐

منم گفتم آها باشه گف میخوای بیام؟

منم با لحن ناراحت گفتم ن خدافظ بعد بدون اینکه خداحافظی اونو بشنوم قط کردم😐✋🏻

چن چهرش دیشب تو عکس ب دلم ننشست گفتم مهم نیس من میرم چ خوشش بیاد چ بدش بیاد صب با عجله آماده شدم تیپ کاملا معمولی میخواستم موهامم باز بزارم بلنده اما چن ازش بدم اومده بود گفتم‌ گلت میکنه همینجور بافته میرم😐🤣

این شبیه قرار نبود 😂بیشتر دنبال بازی بوده 

چن میخواستم بپیچونمش میخواستیم بریم کافه بهونه آوردم بابام میاد دنبالم🤣

اینم بگم از شانسمم بند زنجیری کیفمم جدا شد همونجور کیفو بقل کرده بودم با کتابم میکشیدم چن قدم بعدم ک رفته بودم مغازه هر چی خریده بود از دستم افتاد رو زمین پخش و پلا شد

ضایع شدممم بدجورر😐🤣

الان ک رسیدم خونه میگم کاش میرفتم میدیدمش هم صداش هم خودش قشنگ بودن اه الان بهش پیام ندم؟😐

دلم براش تنگ شده چراا😐