2777
2789
عنوان

درمان DFI

6404 بازدید | 19 پست

سلام خانما کسی تجربه ایی در درمان DFI=50 داره ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه دکترتون خوب بوده معرفی کنید

چون اکثر دکترا بهم گفت IVF کن اما قبول نکردم تا زمانیکه DFIپایین بیاد 

عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم پیش دکتر دی اف شده ۱۶ دکتر خیلی امیدوارمون کرد گفت نیازی ب ای وی اف نیس طبیعی ادامه بدیم تا خدا چی بخاد

خدایا شکرت ♥️🖇
عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم ...

شوهر منم واریکوسل داشته عمل کرده مجرد که بوده الانم باز گفتن داره که میگن واسه بار دوم خوب نیست عمل کنه جواب ازمایشا به حدی داغونه که امیدمو واسه ای وی افم از دست دادم چه برسه طبیعی

انشالله که شما نتیجه بگیرین عزیزم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهر منم واریکوسل داشته عمل کرده مجرد که بوده الانم باز گفتن داره که میگن واسه بار دوم خوب نیست عمل ...

احتمالا با دارو خوب بشه اگ تهرانی برو پیش دکتر اطرج واقعا کارشون حرف نداره خودم با این دی اف ای هیچ امیدی نداشتم ک پایین بیاد

خدایا شکرت ♥️🖇
احتمالا با دارو خوب بشه اگ تهرانی برو پیش دکتر اطرج واقعا کارشون حرف نداره خودم با این دی اف ای هیچ ...

اتفاقا دکترمون درحال حاضر اطرج که گفت یا ای وی اف کن یا قرص بدم یا عمل کنه گفتم اگه من میخاستم تصمیم بگیرم چرا باید بیام دکتر...با ای دی اف ای بالا اخه ای وی اف عاقلانه نیست که پیشنهاد ای وی اف داد!

به شما چه داروهایی دادن

اول عمل واریکوسل انجام دادن بعدش اسپریژن و اسپیمن و کلومیفن و فلوکستین ک نتیجه بعد شش ماه خیلی خوب بود دی اف ب ۱۶ رسیده این دوره هم کلومیفن و اسپریژن و ال کارنیتین دادن گفتن فقط جهت تقویت بیشتر میدن وگرنه ب نتیجه مطلوب و نرمال رسیده

خدایا شکرت ♥️🖇
اتفاقا دکترمون درحال حاضر اطرج که گفت یا ای وی اف کن یا قرص بدم یا عمل کنه گفتم اگه من میخاستم تصمیم ...

ب ماهم گفتش تصمیم با خودتونه من راه های ک ب نظرم خوبه میگم حق انتخاب با خود بیمار هس بستگی ب شرایط و سن هم داره 

خدایا شکرت ♥️🖇
عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم ...

عزیزم چی شد نتیجه داشت براتون منم تقریبا اوضاع شما رو دارم برای سه شنبه از دکتر اطرج وقت گرفتم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
عزیزم چی شد نتیجه داشت براتون منم تقریبا اوضاع شما رو دارم برای سه شنبه از دکتر اطرج وقت گرفتم

عزیزم من الان باردارم سه ماهه ناامید نشو وحتما پیگیری کن بنظرم عمل بهترین راهه داروخوردن خست کنندس 

خدایا شکرت ♥️🖇