عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم پیش دکتر دی اف شده ۱۶ دکتر خیلی امیدوارمون کرد گفت نیازی ب ای وی اف نیس طبیعی ادامه بدیم تا خدا چی بخاد
عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم ...
شوهر منم واریکوسل داشته عمل کرده مجرد که بوده الانم باز گفتن داره که میگن واسه بار دوم خوب نیست عمل کنه جواب ازمایشا به حدی داغونه که امیدمو واسه ای وی افم از دست دادم چه برسه طبیعی
احتمالا با دارو خوب بشه اگ تهرانی برو پیش دکتر اطرج واقعا کارشون حرف نداره خودم با این دی اف ای هیچ ...
اتفاقا دکترمون درحال حاضر اطرج که گفت یا ای وی اف کن یا قرص بدم یا عمل کنه گفتم اگه من میخاستم تصمیم بگیرم چرا باید بیام دکتر...با ای دی اف ای بالا اخه ای وی اف عاقلانه نیست که پیشنهاد ای وی اف داد!
اول عمل واریکوسل انجام دادن بعدش اسپریژن و اسپیمن و کلومیفن و فلوکستین ک نتیجه بعد شش ماه خیلی خوب بود دی اف ب ۱۶ رسیده این دوره هم کلومیفن و اسپریژن و ال کارنیتین دادن گفتن فقط جهت تقویت بیشتر میدن وگرنه ب نتیجه مطلوب و نرمال رسیده
عزیزم برا شوهرم دی اف ای ۴۳ بود ک دکتر تشخیص واریکوسل داد و اسفندماه عمل کرد دوروز پیش ازمایششو بردم ...
عزیزم چی شد نتیجه داشت براتون منم تقریبا اوضاع شما رو دارم برای سه شنبه از دکتر اطرج وقت گرفتم
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم