اقا من چند وقتیه که میخوام هندزفری بی سیم ایرپاد بگیرم ولی لعنتی مدل ها اینقد زیاد گیجم بیشتر واسه مکالمه و موسیقی با صدای با کیفیت میخوام بازی مهم نیس چون در طول روز مکالمه و موسیقی زیاد گوش میدم پیشنهادتون چیه؟
اگه بتونی تا دو تومن هزینه کنی گلکسی بادز دورو بگیری عالیه واس اسمسونگه چاقعا تو رنج قیمتی دو تومن خیلی گاده من خودم گلکسی بادز پرو دارم این سه توممه بادز دو یکمممم از این ضعیفتره ولی بازم خیلی چیز خوبیه و عمریه اگه بخوای برندای متفرقه بخری زود خراب میشه برندایی مثل لنوو و شیائومی هم تو بازار فیکشون پره و ارزش هزینه یکو نیم هم ندارن بادز دو از ایرپاد سه اپل بهتره ولی از ایرپاد پرو ضعیفتره اما بادز پرو از ایرپاد پرو هم بهتره دیگه اینا پرچمدارای سامسونگ تو ایربادزان و جز بهترین ایربادزای بازارن
اگه بتونی تا دو تومن هزینه کنی گلکسی بادز دورو بگیری عالیه واس اسمسونگه چاقعا تو رنج قیمتی دو تومن ...
اتفاقا یکی از گزینه هایی که الان مدنظرم هست همین بادز سامسونگه که خیلی تعریفشو شنیدم کلا در مجموع دارم چندتا برند رو مقایسه میکنم الانم تعریف وان مور و کامفوبادزم شنیدم که ارزش خرید داره به نظرم ولی نمیخوام هزینه خیلی زیادی کنم روی هندزفری