2777
2789
عنوان

بعد ۴سال فهمیدم

5039 بازدید | 170 پست

بعد ۴سال فهمیدم مامان نامردم قبل خواستگاری بااینک باشوهرم سرمهریه توافق کرده بودم یبارم واس خودشیرینی وادارم کرده بود ۴۰تا ازش کم کنم از ۱۱۴ب ۷۰تا بازم با شوهرم تبانی کرده بهشون گفته ۵تا .از وقتی فهمیدم حالم بده تازه فهمیدم چرا ازاول واسم ارزش قائل نبود ن بخاطر ۵تا و ۷۰تا بخاطر ضایع شدنم توسط مامانم اونم پشت سرم .این فقط یکی از  خیانتشه درحقمه اعصابم خرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه احترام به تعداد سکه س

این همه آدم میبخشن بی حرمت میشن مگه ؟ 

شما بردار بهش بگو من که نمیدونستم اینو ولی قلباً همون اول تو دلم گفتم مهریم هرچی باشه میبخشم تا دینی به گردن شوهرم نباشه ولی به شما نگفتم

بزار اون یکم خجالت بکشه

هرکی مهرش بیشتره ارزشش بالاتره🤔

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

من تا جایی که بشه میگم احترام نگه دارید ولی اسی رک ب همسرت بگو فکر نمیکردم اینقد بیشعور باشی که ارزش من به اندازه سکه های مهریه ام باشه 😡😡😡😡😡😡

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

داشتم موفق می‌شدم بخوابم تا تاپیکتو دیدم چرا مادرت باید یه همچین کاری بکنه

خوشیرینی 

عادت ب خیانت ی عمر با بابام اینکار کرد ۲۰سال بامن دیگ خسته شدم ازش متنفرم 

مگه ارزش تو به سکه کم و زیاده یعنی شوهرت  بخاطر خودت دوستت نداره

بحث سکه نیس بحث خیانت و دورویی مامانمه شوهرم بخاطر اون نامرد منو بی ارزش میدونه من حرفم ۵تا نیس اگ خودم ب طرف بگم ۵تا ک اشکالی نداره نکه مامانم یواشکی 

دیروز ب شوهرم گفتم مگ مامانمو عقد کردی؟ک هرچی اون گفته تو بامن توافق کردی ۷۰تا الان میگ ۵تا البته تو قباله ۷۰تاست 

ولی داریم جدامیشیم 

بقول دوستم میگ مامانت هووته

من تا جایی که بشه میگم احترام نگه دارید ولی اسی رک ب همسرت بگو فکر نمیکردم اینقد بیشعور باشی که ارزش ...

💔یبار شوهرم گفت من اگ قاچاقچی هم بودم مامانت تورو مفتی بهم میداد انقد از اول عقد بهم توهین کردن هم شوهرم هم خواهرش هم جاری کوچکم بخدا دلم خونه منو باش آبروداری خانوادمو میکردم درحالیک مامانم رسوای عالمه 

ایندفعه هنرشو ب داییام میگم 

💔یبار شوهرم گفت من اگ قاچاقچی هم بودم مامانت تورو مفتی بهم میداد انقد از اول عقد بهم توهین کردن هم ...

😔😔😔خدا ب دلت آرامش بده خیلی ناراحت شدم که میخواهی جدا بشی 

چوب خدا صدا نداره کارای اونا رو بسپار بخدا

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

چرا جداییییی😔

از یک هفته بعد عقد اسم طلاق آورد چون گفتم چرا زنداداشت ازم ۳سال کوچکتره جاری کوچیکه من بزرگم ولی دیرتر ازدواج کرده شوهرم .چرا تو جمع بهم توهین میکنه گفت حرف بزنی میبرمت شهرت طلاقت میدم از دوسال بعد عقد یبار ی ذره مامانم لورفت الان بیشتر .دیروز گفتم مهرم میخام گفت ۵تا بهت میدم زورم اومد گفت مگ مامان از اول نگفتی ۵تا هم دخترمو میدم مامانم گفت یادم نمیاد 

چون اگ میگفت آره همونجا جلو دادگاه با مامانم دعوام میشد ولی فهمیدم فعلا نیابد بروم بیارم ولی دیگ نمیتونم مامانمو تحمل کنم اعصابم خ خردشده ازدواج اولم گند زد اینم از ازدواج دومم 💔💔