2777
2789
عنوان

به نظر شما طلاق چه حسی داره؟

197 بازدید | 20 پست

میدونین من خیلی دوست دارم از شوهرم جدا بشم.چندبارم دادگاه رفتم اما اون منو خر کرده یا مشکلات داشتم مثه بچم.یا اینا سخت میگیرن طلاقو.اصلا کاش دولت انقد طلاقو سخت نمی‌کرد.خیلی بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قسمتش سخته ولی طلاق که میگیری انگار پرواز میکنی. آزاد رها خلاص 

خیلی خوب 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نظر نمیخاد دارم تجربش میکنم بدترین حس دنیا . میگم کاش قبل اینکه تصمیم ب طلاق بگیرم میشد بیام برا ی روز حسایی ک الان دارم رو تجربه میکردم. اونموقه خیلی نگرش و رفتارم فرق میکرد

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

ولی بااین حال هرباریا طلاقم میوفتم میگم خدایا شکرت...

دارن خونه روتعمیر میکنن..جهاز منو قراره بیارن بچینن توخونه

فکر کن....اصلا بفکر حال روحی من نیستن ..ک یوقت نگا کنم میخواد منو اذیت کنه..منم گفتم بیارین...باچندتا تیکه وسایل من هوایی نمیشم....

وسایل مفت خودتون....

دلم چندبارشکستن بارفتاراشون..

ول کردم..هیچ انتظاری ندارم ازشون..

چرا بده خانوماااا اصلا فک کردین دلیل طلاقتون چی بوده؟ حتما شوهرتون خوب نبوده که جدا شدین.کی سرنوشتشو ...

طلاق اگه بی دلیل باشه خیلی شریک زندگیتو اذیت کرده باشی عذاب وجدان ولت نمیکنه.

فکر میکنم دومبن کسی که عذاب وجدان میگیره   بعد ازهمسر سابقم...مادرم باشه

چون خیلی اذیتم میکنه..

اگه تحمل کردی تا اینجا و راه داشته برگردی یعنی شرایط ات انقدرام بد نبوده. بخاطر بچه سعی کن بسازیش از ...

نمی‌دونم واقعا سر در گمم بهم خیانت کرده الآنم می‌کنه فقط لجمو درمیاره بخدا ازش مدرک پیدا کنم پدرشو درمیارم

نمی‌دونم واقعا سر در گمم بهم خیانت کرده الآنم می‌کنه فقط لجمو درمیاره بخدا ازش مدرک پیدا کنم پدرشو د ...

خیانت واقعا سخته😔. کوچولوتون چند سالشه؟ 

توی وضع بدی گیر افتادی. خدا خودش راه درست رو بذاره جلوی پات

خیانت واقعا سخته😔. کوچولوتون چند سالشه؟  توی وضع بدی گیر افتادی. خدا خودش راه درست رو بذاره ج ...

۶سالشه.وقتی میگم از بابات جدا میشم گریه می‌کنه می‌کنه توروخدا طلاق نگیر