2777
2789
چی باعث شده که فکر کنی به هدفت نمیرسی؟  اگه آدم از ته دلش ی چیزیو بخاد و تلاش کنه صد درصد بهش ...

بله همینطوره

ازدواجم چی 

کی کجا 😥

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ۱۵ روز امروز حرف زدیم خواستم ببینم تو فکرم بوده یا ن

ذهنش درگیره  آره من حس میکنم ب فکرت بوده و هست اما این مدت یکم کمتر 

ب نظرم بشین باهاش دوستانه حرف بزن و علت نیامدن و پیام ندادنش رو بپرس 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

ذهنش درگیره  آره من حس میکنم ب فکرت بوده و هست اما این مدت یکم کمتر  ب نظرم بشین باهاش دو ...

واسه منم بگو ازمون سر دفتری یا وکالت قبول میشم ؟؟زمان ازدواجم بگو گلم ؟

میرسد از جانب خدا مصلحت هایی ک ارزویت بود قول قول 😍❤
بله همینطوره ازدواجم چی  کی کجا 😥

خب نگران نباش نمیدونم چرا ایقد استرس داری ...

وعده ۳ خبری میشه ینی تغییر عاطفی داری ممکنه ۲۳ سال باشه 

یا ۳ سال آینده یا ۳ ماه یا هر چی که ۳ داره

.
خب تقصیر خودم بود خیلی ا دستم ناراحته بی دلیل که نرف خودم خراب کردم  

سعی کن بشینی باااهاش حرف بزنی و ناراحتی و کدورت رو از بینتون ببری 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

واسه منم بگو ازمون سر دفتری یا وکالت قبول میشم ؟؟زمان ازدواجم بگو گلم ؟

بستگی ب تلاش خودتون داره انشالله قبول میشید آزمون وکالت 

انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد 

سعی کن بشینی باااهاش حرف بزنی و ناراحتی و کدورت رو از بینتون ببری 

بابام نمیزاره 

اولش  خواستم ولی اون ناز کرد منم بیخیالش شدم ولی حس میکنم الان جواب میده ولی بابام...

.
بابام نمیزاره  اولش  خواستم ولی اون ناز کرد منم بیخیالش شدم ولی حس میکنم الان جواب میده و ...

پس برو اول منطقی و با پدرت حرف بزن و بعد برو سمت طرف مقابلت اول مهم خانوادتن باید اون ها رو متقاعد و راضی کنی و بعد طرفت این یک اصول صحیحه چون خانواده ناراضی باشه ممکنه ناراحتی دوری داشته باشی ک مجبوری همش توی خودت بریزی پس اول خانواده و بعد طرف مقابل

ازدواجم هم بگو ؟

شما چند سالته گلم 

؟

پس برو اول منطقی و با پدرت حرف بزن و بعد برو سمت طرف مقابلت اول مهم خانوادتن باید اون ها رو متقاعد و ...

خانوادم گفتن فقط در صورتی که بیاد خاستگاری..

ما هم که کات کردیم مقصرم خودم بودم علاوه بر این درسش تموم هم نشده 

نمی دونم چیکار کنم

.