2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جفتم قدامی هست نبض هم دارم  ۱۲ هفته هم هستم کاملا کاملا واضح حسش میکنم گوله شدنش  چرخ ...

من نمیگم قدامی حس نمیکنه ولی خب معمولا دیر تر از خلفی ها حس میکنه 

نبض هم مال خودته چون تو بارداری جریان خون دو برابر میشه اینو دکتر به من گفت وقتی بهش گفتن نبض میزنه شکمم و فلان‌

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعضی مواقع ک میشیم انگار یه چیزی از اینورشکمم ویژی می‌ره اونور😅

اره دیگه همون حرکاتشه عین شنا کردن ماهی میمونه خیلی سخته تشخیصش مثل حرکات روده است 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من نمیگم قدامی حس نمیکنه ولی خب معمولا دیر تر از خلفی ها حس میکنه  نبض هم مال خودته چون تو بار ...

دقیقا درسته نبض 

خونرسانی ب رحم هست ک باعث میشه با این شدت نبض حس واضح ببینیم

میشه 
من جفتم قدامی هست نبض هم دارم  ۱۲ هفته هم هستم کاملا کاملا واضح حسش میکنم گوله شدنش  چرخ ...

بابا خیلی ریزه..نهایت ۵ یا ۶ سانته کلش.چجوری چرخشش و حس میکنی؟؟!!بچه دومته؟؟ نبض ک عادیه تو بارداریه خونرسانی ب رحم و شکم زیاده چون در حال اماده شدنه.. نبض حس میشه..

من ۱۱ هفته کنار نافم نبض میزد فهمیدم از نفخه.😐

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بابا خیلی ریزه..نهایت ۵ یا ۶ سانته کلش.چجوری چرخشش و حس میکنی؟؟!!بچه دومته؟؟ نبض ک عادیه تو بارداریه ...

من کاملا حسش میکنم 

دیگه چ جوریشو نمیدونم 

فقط میدونم توهم نیست بارها پیش اومد

بچه اولم هست لاغر هم هستم

میشه