2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۸ هفته ام طبیعیه تکون رو حس نکنی

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

اون نبض باداریه

من ۱۹ هفته فعمیدم

تا ۲۲ هفته وقت داری هنوز

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

تا 20هفتگی طبیعیه که حس نکنی، من تازه 18هفتگی حسش کردم اونم خیلی کم، الآنم ماه آخرم انقد تکوناش ملایمه، خدا کنه بیرونم میاد همینطوری آروم باشه😐

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
جفت قدامی ینی چی؟

یعنی زیر پوست شکمت اول جفته بعد بچه که اگر اینجوری باشه معمولا دیر تر حرکات بچه رو حس میکنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هفته ۱۸هستم هفته دیگه نوبت سونو انومالی دارم .نمیدونم پسره یا دختر

خب تا ۲۴ هفته جا داری برای حس کردن حرکات 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی زیر پوست شکمت اول جفته بعد بچه که اگر اینجوری باشه معمولا دیر تر حرکات بچه رو حس میکنی

من جفتم قدامی هست نبض هم دارم 

۱۲ هفته هم هستم کاملا کاملا واضح حسش میکنم گوله شدنش 

چرخشش  خیلی برام واضحه اصلا هم توهم نیست مخصوصا شیرین بخورم

میشه