2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
چقد هزینه میدین برای ویزیت ؟؟ اونوقت دارو بهتون میده؟؟

نمی دونم  ولی در کل دکترش مهم نیست اینکه عکس براشش بده ببینی صفحه ی رشدش جا داره یا نه مهمه

دارو بیشتر ویتامین میده فکر کنم

با ورزش و عکسس و ازمایش براش مینویسه

پسر شما ۱۲ سالش بود قدش ۱۶۶ بود بعد از اون سن تا ۱۷سالگی که سن رشد هست فق ۴سانت قد کشید  اصلا ...

نه خانم من پز نمیدم . ولی به هر حال میبرمش دکتر مرسی ولی اگه میشه دارو های دکتره رو اسمش رو به من میگی ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۴ سانت نیست من تو خواب اندازه گرفتم با متر ۰۱۷ و خورده ای بود . الان دوباره متر کردم که خواب بود ...

مگه تو خواب اندازه میگرن  

خانم من نمیدونم به شما چی بگم 

اولش میگی قدش ۱۷۰ هست بعدش الان که همش اینجا بودی نمیدونم چجووری اندازی گرفتی شد ۱۷۷

دیگه منو ریپلای نکن من نمیدونم چی بگم صلاح دونستی بچه اتو ببر دکت ندونستی هم نبر

مگه تو خواب اندازه میگرن     خانم من نمیدونم به شما چی بگم  اولش میگی قدش ۱۷۰ هست ب ...

خانوم عزیزم شما متوجه نمیشی به من ربطی نداره و منم نرض ندارم دروغ بگم و تو پست گفتم ۱۷۰ به بالا و خورده ای ولی مطمئن نبودن شوهرم گفت ۱۷۲ ولی خودم زدم ۱۷۷ حالا فهمیدی عزیزم ؟؟