2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
اخه دکتر چرا ؟؟ بچه هم بوده والیبال می‌رفته و قدش هم اندازه و مناسب هم سنا بوده و منم از اون موقع نگ ...

اگر از قد پسرت راضی هستی میخوای همین بمونه یا چند سانت بلند تر دکتر نبرش وگرنه باید بره دکتر غدد

والیبال خیلی تو قد تاثیر نداره بسکتبال ،شنا و بارفیکس خیلی خوبن

من برادرم تو سن بلوغه برا همین اطلااعاتم خیلی زیاده وگرنه نمیخوام اذیتت کنم که

من قد پدرم ۱۷۵ و مادر ۱۶۳ تو خانواده امون ژن کوتاهیی داریم برا همین از بچگی دکتر غدد میریم و ورزش شد ...

خب آخه عزیزم من و تو که خانم هستیم قدمتون تا یه جائیه و معمولیه که ۳ تا ۴ تو این سن قد بکشیم ولی پسرم جنسیتش قرق میکنه و مردا بیشتر از زنا قد میکشن و خواهرم کفته ۱۰ سانت رو شاخشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آخه عزیزم من و تو که خانم هستیم قدمتون تا یه جائیه و معمولیه که ۳ تا ۴ تو این سن قد بکشیم ولی پسر ...

خانم من هرچی بهت میگم تو گوش نکن 

من داداشم هر هفته میره بهترین دکتر غدد تهران از ساعت ۶صبح بابام میره میشینه تو نوبت 

بعد من هی به شما میگم اگر بچه اتو میخواد بلند ترشه ببرش دکتر راهنماییت کنه چون این عادی نیست

تو بگو خواهرم گفته فلان

خوب برو از خواهرت بپرس والا

همه دارن میگن ببرش دکتر   

دیگه اگر میخوای همینو بگی منو ریپلای نکن

اگه این کار را بکنم ۱۰ سانت رشد میکنه؟؟

دکتر که قطعا موثره 

من بارفیکس رو از چند تا آقای خیلی بلند شنیدم که می‌گفتن موقع ورود و خروج از اتاقشون با خودشون قرار گذاشته بودن که هر دفعه بیست تا بزنن

خب پسر من این سن بود ۱۶۶ بود 

پسر شما ۱۲ سالش بود قدش ۱۶۶ بود بعد از اون سن تا ۱۷سالگی که سن رشد هست فق ۴سانت قد کشید 

اصلا خانم مسابقه پز نیست که داداش من بلند تره یا پسر شما

من داداشم تحت نظر دکتره دکتر بهش گفته ۱۸۰ میشی با توجه به عکس و ازمایش هاش

دارم به شما هم میگم پسرتو ببر دکتر اگر میخوای ۱۰سانت قد بکشه(خودت گفتی)اصلا ببینه صفحه ی رشدش بازه که بتونه قد بکشه

پسر شما ۱۲ سالش بود قدش ۱۶۶ بود بعد از اون سن تا ۱۷سالگی که سن رشد هست فق ۴سانت قد کشید  اصلا ...

نه ۴ سانت نیست من تو خواب اندازه گرفتم با متر ۰۱۷ و خورده ای بود . الان دوباره متر کردم که خواب بود ۱۷۷ بود