نقاشیم به شدت افتضاحه ، تا وقتی مدرسه نرفته بودم عاشق نقاشی بودم زرت و زرت دفتر نقاشی تموم میکردم شب و روز نقاشی میکشیدم ولی دقیقا از وقتی رفتم مدرسه تا همین الان دیگه نقاشی نمیکشم ، سر زنگای هنر دوست داشتم جیغ بزنم فرار کنم حوصله ظرافت کاری و نقاشی کشیدن نداشتم روحیم با کارای هنری جور نبود و از همه مهم تر هیییییچ استعدادی نداشتم ، به معنای واقعی هههههیچی ، همه هم سن و سالام اون موقع کل دفتراشون پر نقاشیای خفن و خوشگل بود بعد من یه چشم چشم دو ابرو نمیتونستم بکشم ، الان فقط وقتی حوصلم سر میره با اتود نقاشیای با خط میکشم که همه نامفهومن به جز خودم کسی نمیفهمه چی میکشم ، در کل یه چی تو مایه های خط خطین همه ، ولی خیلییی دلم میخواد بتونم نقاشی قشنگ بکشم ولی استعداد ندارم ، تمام دور و بریام استعداد دارن جز من😑😂 ، چه کنم؟😑😂
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
منم داغون بود نقاشی م یادمه یبار معلمم گفت جیگر زلیخا رو کشیدی 😂
دقیق یادم نیست کلاس چندم بودم شاید دوم سوم بودم معلممون میخواست یادمون بده نقاشی بکشیم که شبیه آدم واقعی باشه برا من شبیه غول بیابونی شد ، سرش سه برابر گردنش بود😂😂😂
اهمیتش چیه؟😭😂 ، قراره پایه درسیم استعدادمو رو کنه؟😂💔
همینجوری برام سوال بود ....اخه ورود زیر ۱۵ ممنوعه ..
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed