2777
2789

نقاشیم به شدت افتضاحه ، تا وقتی مدرسه نرفته بودم عاشق نقاشی بودم زرت و زرت دفتر نقاشی تموم میکردم شب و روز نقاشی میکشیدم ولی دقیقا از وقتی رفتم مدرسه تا همین الان دیگه نقاشی نمیکشم ، سر زنگای هنر دوست داشتم جیغ بزنم فرار کنم حوصله ظرافت کاری و نقاشی کشیدن نداشتم روحیم با کارای هنری جور نبود و از همه مهم تر هیییییچ استعدادی نداشتم ، به معنای واقعی هههههیچی ، همه هم سن و سالام اون موقع کل دفتراشون پر نقاشیای خفن و خوشگل بود بعد من یه چشم چشم دو ابرو نمیتونستم بکشم ، الان فقط وقتی حوصلم سر میره با اتود نقاشیای با خط میکشم که همه نامفهومن به جز خودم کسی نمیفهمه چی میکشم ، در کل یه چی تو مایه های خط خطین همه ، ولی خیلییی دلم میخواد بتونم نقاشی قشنگ بکشم ولی استعداد ندارم ، تمام دور و بریام استعداد دارن جز من😑😂 ، چه کنم؟😑😂

🎀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم مدرسه نقاشیم خراب شد    

بخدا تا قبل مدرسه نقاشی میکشیدم هلو ، ماهی یه دفتر نقاشی تموم میکردم ، از وقتی رفتم مدرسه هم استعدادم از بین رفت هم علاقم😂😂😂

🎀✨
منم داغون بود نقاشی م یادمه یبار معلمم گفت جیگر زلیخا رو کشیدی 😂 

دقیق یادم نیست کلاس چندم بودم شاید دوم سوم بودم معلممون میخواست یادمون بده نقاشی بکشیم که شبیه آدم واقعی باشه برا من شبیه غول بیابونی شد ، سرش سه برابر گردنش بود😂😂😂

🎀✨
اهمیتش چیه؟😭😂 ، قراره پایه درسیم استعدادمو رو کنه؟😂💔

همینجوری برام سوال بود ....اخه ورود زیر ۱۵ ممنوعه ..

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
منم اصلا نقاشیم خوب نبود طفلی پسرمم مثل خودمه    

باز شما پسرت بهت رفته ، من همه تو خانوادم و اطرافیانم نقاشیشون خوب که هیچ عالیه ، فقط منم که نقاشیم افتضاحه😑😑😑

🎀✨
بخدا تا قبل مدرسه نقاشی میکشیدم هلو ، ماهی یه دفتر نقاشی تموم میکردم ، از وقتی رفتم مدرسه هم استعداد ...

من از همون اول نقاشیم خوب نبود ولی بدم نبود....رفتم مدرسه افتضاح شد🤣حتی دست خطمم بده