2777
2789
عنوان

خیانت

414 بازدید | 25 پست

خانما من از گوشی شوهرم شماره دختر پیدا کردم ک اسمشو سیو نکرده بود،اولش فکر کردم کس دیگه ای هس ولی وقتی تو گوشی خودم سیو کردم دیدم پروفایلش دختره 

تو روبیکا هم نگا کردم اسمشو زینب نوشته بود 🥺

یه چن باری هم باهاش حرفیده بود حتی تصویری 

ب اینستا شوهرم نگا میکردم دیدم تو جست و جو هاش ب انگلیسی زده zeinab نگا ب آیدی روبیکای همون شماره انداختم دیدم اونم همین چیزی رو ک شوهرم جست و جو کرده رو نوشته تو آیدیش 

از شب حالم خیلی بده،نمیدونم چرا بااین ک من بچم تازه بدنیا اومده و من تو خونه مامانم اینام از وقتی ک بچه بدنیا اومده،کلا بهم پی نداده،فقط چن کلمه ک اونم حال بچه رو پرسیده فقط 

ولی الان سه روزه کلا ن ب من پی میده ن حال بچه رو میپرسه،حتی رمز گوشیشم عوض کرده 

دیروز رفتم برا خودم لباس بیارم دیدم گوشیشو زیر ترمه قایم کرده 

تنها همین یه شماره نیس،چن تا شماره دیگه هم هس 😓

ببخشید ولی خاک توسرش

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری با این وجود بچه اواردی اخه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فقط موندم چی بگم  دنیا چرا انقد عجیب شده ؟ قدیما اینجوری نبود

شاید مشکل از من بوده 

دیروز دختر خالم میگه دیگه مث قبل ب خودت نمیرسی،قبلا تو از شوهرت خوش تیپ تر بودی ولی الان دیگ اصلا ب خودت نمیرسی،میگه شوهرت از تو بیشتر ب خودش میرسه 

واقعا کاش زنان ایرانی بتونن مستقل باشن از هر لحاظ  که نیازی به ازدواج نباشه

عشق وعاشقی همش دروغه 

مثلا عاشقم بود سه بار اومدن خواستگاری بابام نمیداد میگف دخترم بچس،از هر لحاظ من و شما باهم فرق داریم 

ولی شوهرم منو با حرفاش قول زد من خودم قبول کردم ک باهاش ازدواج کنم ولی کاش خدا زبونمو لال میکرد نمیتونسم جواب بله رو بگم،کاش موقع عقد عزراییل جونمو میگرف 

شاید مشکل از من بوده  دیروز دختر خالم میگه دیگه مث قبل ب خودت نمیرسی،قبلا تو از شوهرت خوش تیپ ...

چه ربطی داره دوست عزیز 

هیچ چیزی نمیتونه خیانت رو توجیح کنه 

اگر مشکل شما بودی باید باهاتون حرف میزد و میگفت من خانوم قبل خودمو میخوام باید میگفت به خودت برس عزیزم وصت آرایشگاه براتون میگرفت یه صفایی به موهاتون میدادین 

واقعا کار همسرتون خجالت آوره 

باید شما رو درک میکرد تازه زایمان کردین 

خوب من از شما میپرسم اگر همسرتون مریض بشه به خودش نرسه 

شما خیانت کنی 

آیا همسرتون عین شما واقع بینانه به قضیه نگاه میکنه 

آیا عین شما میگه شاید تقصیر کار من باشم 

خیر 

#نه به حجاب اجباری »

عزیز دلم به نظرم برگرد خونه خودت چرا رفتی خونه مامانت بزار شوهرت ازت مراقبت کنه بچه داری کنه تا بفهمه چقدر سخته و بیکار نباشه که فیلش باد هندوستان کنه

تو طفلک همه سختی ها رو کشیدی تو این حالت مامانتم داری اذیت میکنی کاراتو کنه بعد اقا همچین غلط هایی میکنه که حتی یه زنگ و وی ام هم میگی نمیده

فشنگ بزار اذیت بشه تا درک کنه بچه و زن یعنی چی

چطوری با این وجود بچه اواردی اخه

اولش اینجوری نبود،حتی من آن نشدنی هزار بار بهم زنگ میزد پی میداد،ولی الان دیگ خیلی سرد شده،حتی تو رابطه هم منتظره من برم پیشش و درخواست کنم 

ولی منم نمیتونم غرورمو پیشش بشکونم ن من درخواست میکنم ن اون