2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 25 پست
عشق وعاشقی همش دروغه  مثلا عاشقم بود سه بار اومدن خواستگاری بابام نمیداد میگف دخترم بچس،از هر ...

بچه دار شدنتون به میل خودتون بود یا ناخودآگاه این موجود شیرین وارد زندگیتون شد 

#نه به حجاب اجباری »
عشق وعاشقی همش دروغه  مثلا عاشقم بود سه بار اومدن خواستگاری بابام نمیداد میگف دخترم بچس،از هر ...

ببخشید من واقعا موندم این چه رسم مزخرفیه که بعد زایمان دخترها میرن خونه مامان بیچارشون نکنید این کارها رو اگه هم کارهاتون براتون سخته مامانتونو بگین بیاد خونتون یا نتونست بیاد شوهر ذلیل شده وظیفشه کارها رو کنه تا خانم حالش خوب شه 

خوبیه زیاد به شوهر نیومده رم میکنه جفتک میندازه اینطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکل از من بوده  دیروز دختر خالم میگه دیگه مث قبل ب خودت نمیرسی،قبلا تو از شوهرت خوش تیپ ...

عزیزم ربطی نداره 

بعد زایمان. ن نیاز به مراقبت داره و یکم زمان میبره تا بدنش بتونه به حالت اولش برگرده مرد باید درک کنه چون بخاطربچه یه مادر همه این چیزها رو تحمل میکنه بچه ای که مال اون شوهر هم هست

تو هم بعدش دوباره عالی میشی ولی مرد یه کوچولو هم شعور داشته باشه باید کف پاتم بوس کنه

چه ربطی داره دوست عزیز  هیچ چیزی نمیتونه خیانت رو توجیح کنه  اگر مشکل شما بودی باید باها ...

😕یبار بهش زنگ زدن یه خانم بود نمیدونم خانم چی گف،گف مرسی شما خوبین بعد خانومه هم داشت میحرفید گف اشتباه گرفتین منم گفتم خو اگ اشتباهی زنگیده چرا بهش گفتی خوبی 

میگه من فک کردم خالمه 😐،در حال اینکه خالش صداش پیر تر از اون زنه بود 

منم ب دوستم گفتم اسمتو مزاحم سیو میکنم ببینم واکنش این چیه وقتی ک هر چی بهم میگه رو من قبول میکنم میگم باشه 

دوستم زنگ زد ج ندادم قطع کردم بعد گذاشتم گوشیمو رو میز رفتم اتاق بازم زنگ زد شوهرم رفته بود نگا کرده بود دیده بود اسمش و نوشتم مزاحم،انقدر منو زد گف زود باش رمز گوشیتو باز کن ببینم این... کیه ک بهت زنگ میزنه زنگ زد دوستم ج نداد،

هر چی از دهنش در اومد بهم گف،حتی دو روزم گوشیمو بهم نداد فقط میخاست ببینه اون کیه 

بهم میگف من بهت شک دارم تو با کس دیگه ای رابطه داری و...

😕یبار بهش زنگ زدن یه خانم بود نمیدونم خانم چی گف،گف مرسی شما خوبین بعد خانومه هم داشت میحرفید گف اش ...

کتک زد ؟

متاسفم شما پیش این مرد امنیت جانی نداری 

خانواده حامی شما هستن ؟

#نه به حجاب اجباری »
عزیزم ربطی نداره  بعد زایمان. ن نیاز به مراقبت داره و یکم زمان میبره تا بدنش بتونه به حالت اول ...

ب نظرت چیکار کنم 

منم میخام مث اون زیاد ب خودم برسم و محلش نذارم اونم اومدنی یا خونمون رفتنی سرم تو گوشی باشه مث خودش و رمز گوشیمو عوض کنم 

بچه دار شدنتون به میل خودتون بود یا ناخودآگاه این موجود شیرین وارد زندگیتون شد 

ن خودمون خواستیم 

من یبار بهش گفتم ک میخام بعد عروسی حداقل دو سال بچه دار نشم

قهر کرد گف فقط تو قراره تصمیم بگیری و نظر من برات مهم نیس 

بعد عروسی خودش گف ک من بچه میخام

ب نظرت چیکار کنم  منم میخام مث اون زیاد ب خودم برسم و محلش نذارم اونم اومدنی یا خونمون رفتنی س ...

نه درست نیست ولی به خودت برس خیلی

کارها هم بسپر بهش انجام بده یعنی وظایفشو ازش بخواه انجام بده

کتک زد ؟ متاسفم شما پیش این مرد امنیت جانی نداری  خانواده حامی شما هستن ؟

بله 

البته بعدش اومدم خونه بابام  

پدر و مادرش اومدن همه ی حرفا و رفتاراشو حتی فحش هایی ک بهم داد و بهشون گفتم 

بعدش گفتم دیگ نمیتونم بااین وضعیتش ادامه بدم بعد دو ماه ک بچمون بدنیا اومد تو بیمارستان تحویل میدم ب شما ک مادرشی و بعد این ک از بیمارستان مرخص شدم میرم برا طلاق اقدام میکنم

بعدش ب زور منو بردن، بعد اون دیگ اصلا بهم یه سیلی هم نزده چون بهشون. گفتم فقط منتظرم یبار منو. کتک بزنه و برا همیشه این خونه رو ترک میکنم بدون بچه  

ن خودمون خواستیم  من یبار بهش گفتم ک میخام بعد عروسی حداقل دو سال بچه دار نشم قهر کرد گف فقط ...

باید به نظرتون احترام میذاشت 

به هر حال شما حق داشتی لذت ببری و وقت بیشتری برای خودت داشته باشی 

الانم طوری نیست فقط از حق خودتون کوتاه نیاید 

لطفا فکر اینکه عین خودش رفتار کنی رو از ذهنتون دور کنید 

تلاش کنید مشکل رو حل کنید تا اینکه با مشکل کنار بیاید 

#نه به حجاب اجباری »