2821
2789
عنوان

سلام

58 بازدید | 7 پست

بچه ها من امشب رابطه دارم ولی نمیدونم چطوری پیش گیری کنم که قرص نخورم مثه همیشه بعد رابطه. الانم 11روز از پریودی قبلیم میگذره 

تازه ازدواج کردم اصلا بلد نیستم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم واسه پیشگیری از بارداری باید از روز اول پریود مرتب قرص جلوگیری بخوری.ماه اولی که قرص میخوری باید یه روش جلوگیری دیگه ام داشته باشی مثل ک ا ن د و م.

امشبم ک ا ن د و م استفاده کنید.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزم واسه پیشگیری از بارداری باید از روز اول پریود مرتب قرص جلوگیری بخوری.ماه اولی که قرص میخوری با ...

یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژانسی خوردم 

یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژ ...

قرص اورژانسی خوب نیس که.نمیشه همیشه خورد که.

ال دی باید هرشب بخوری.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژ ...

ولی برو دکتر تا بهت قرص مناسبتو تجویز کنه.شاید کیست یا فشار خون یا ....داشته باشی.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز