layaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 62 عنوان سلام 59 بازدید | 7 پست بچه ها من امشب رابطه دارم ولی نمیدونم چطوری پیش گیری کنم که قرص نخورم مثه همیشه بعد رابطه. الانم 11روز از پریودی قبلیم میگذره تازه ازدواج کردم اصلا بلد نیستم 1401/06/10 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
layaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 62 میتونم از امشب قرص ال دی بخورم یه دونه ای هرشب؟
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 51681 عزیزم واسه پیشگیری از بارداری باید از روز اول پریود مرتب قرص جلوگیری بخوری.ماه اولی که قرص میخوری باید یه روش جلوگیری دیگه ام داشته باشی مثل ک ا ن د و م.امشبم ک ا ن د و م استفاده کنید. 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
layaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 62 عزیزم واسه پیشگیری از بارداری باید از روز اول پریود مرتب قرص جلوگیری بخوری.ماه اولی که قرص میخوری با ... یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژانسی خوردم
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 51681 یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژ ... قرص اورژانسی خوب نیس که.نمیشه همیشه خورد که.ال دی باید هرشب بخوری. 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 51681 یعنی هربار باید یا قرص ال دی استفاده کنم یا ک ا ن د و م؟ من تو همین یه ماه سه بار پریود شدم قرص اورژ ... ولی برو دکتر تا بهت قرص مناسبتو تجویز کنه.شاید کیست یا فشار خون یا ....داشته باشی. 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛