2821
2789
عنوان

عکس موهام

739 بازدید | 13 پست

بخاطر استرس زیاد قرص قلب میخورم، کتفم و ستون فقراتم بخاطر‌ مشکلات عصبی مشکل پیدا کردن، تیک عصبی گرفتم، لاغری شدید و الانم موهام میریزن
خیلی دوسشون دارم واقعا حتی الانش استرس دارم که استرس نگیرم‌ موهام بریزن😭
جدا از اون ژنتیکی موهام لخت و کم پشتن و میترسم کچل بشم :)))
دلم میخواد برم کوتاهشون کنم که وقتی ریخت دلم نسوزه
نمیدونم

هیچ مشکلی هم ندارم اما توی خانواده دخترخاله هام و دختردایی هام هم این مشکلارو دارن نمیدونم ژنتیکیه یا بین هم سن و سال هام همه گیر شده..
دکتر تغذیه و ورزش کمکم میکنه؟
واسه استرسم چیکار کنم؟
میشه جلوی ریزش رو بگیرم؟🥲

قبل از هرچیزی روحتو خوب کن عزیزم❤️این همه استرس برای چی؟

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی قشنگه❤️❤️❤️

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
نمیدونم شاید آیندم🥲🤍

کسی یه مین جلوترشو دیده؟

نه.

پس اصلا برات مهم نباشه.

استرس فقط کارو خراب میکنه.

حس ششمم و اوایل تمرینات و حدسامه و بنظرم آیندت قشنگه اگه این استرسو کم کنی.

کسی یه مین جلوترشو دیده؟ نه. پس اصلا برات مهم نباشه. استرس فقط کارو خراب میکنه. حس ششمم و اوایل ...

عزیزمم خیلی خوشحال شدم امروز صبح باهات صحبت کردم و بهم انرژی دادی🤍

امیدوارم کل امروز رو بهت خوش بگذره و انرژی که به من دادی ده برابرش به خودت برگرده مهربون🙂🌿🤍

عزیزمم خیلی خوشحال شدم امروز صبح باهات صحبت کردم و بهم انرژی دادی🤍 امیدوارم کل امروز رو بهت خوش بگ ...

عزیزدلممم❤️❤️هرموقع خواستی میتونی باهام صحبت کنی.

مرسی ازت.همچنین تو زیبا😍

ب این موها میگی کم پشت موهای منو ببینی چی میگی خیلی مراقبت کن ازشون حیفه ب این قشنگی و بلندی من ارز ...

از نزدیک موهام کمترن عزیزم😄🤍

دخترعمه من موهاش مثل من بود از بچگی مامانش میبردش دکتر تغذیه الان خیلی موهاش پرپشت شدن و ژنتیکشم خوب بود🤍 من ژنتیکم کم پشته :(((

از نزدیک موهام کمترن عزیزم😄🤍 دخترعمه من موهاش مثل من بود از بچگی مامانش میبردش دکتر تغذیه الان خی ...

چ خوب ما ژنتیک موهامون ابریشمی و نازک و بور و کم پشته کل خانواده 

چ خوب ما ژنتیک موهامون ابریشمی و نازک و بور و کم پشته کل خانواده 

ژنتیک ماهم لخت و نازک و کم پشته🥲

خیلی نازه ولی امروز یکم ترسیدم که بریزن وگرنه عاشقشونم :)))

ژنتیک ماهم لخت و نازک و کم پشته🥲 خیلی نازه ولی امروز یکم ترسیدم که بریزن وگرنه عاشقشونم :)))

قرص اهن زینک حتما بخور مشکلی پیش نمیاد نگران نباش ک.اینجوری زودتر میریزه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز