2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سال برگزار میشه کی میگه دیگه نیست

گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، یوسف نوری در حاشیه سفر به چهارمحال و بختیاری در خصوص فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون تجدید نظر در کتب درسی و محتوای آموزشی ارائه‌شده به دانش‌آموزان گفت: کتاب‌ها امسال زیر چاپ بودند، اما ۲۰۰ عنوان کتاب برای ایجاد تغییرات ارسال شده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بخشی توسط معلمان در دانشگاه فرهنگیان و بخش اعظم در سازمان پژوهش و توانمندسازی برای دانش‌آموزان از پایه اول ابتدایی تا پایه دوازدهم انجام و در سال آینده اعمال خواهد شد.

نوری اظهار داشت: در سال جاری ۳۶ هزار و ۶۸۰ معلم از طریق آزمون استخدامی جذب شده و آزمون استخدامی جدیدی در سال جاری نخواهیم داشت.

وی یادآور شد: تلاش است نیاز به معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر رجایی برطرف شود، اما اگر این امر امکان‌پذیر نشد جذب از طریق ماده ۲۸ انجام می‌شود که فعلا به چنین نتیجه‌ای در این خصوص نرسیده ایم

فعلا حذف شده تا اخبار جدید، شاید اگه پارسال بود ناراحت میشدم ولی در حال حاضر میگم به درک که حذف شد، چون در نهایت بی ارزش بود، کسری بودجه شون رو تا حد زیادی تامین کردن از این ثبت نامها، خودمون رو میکشیم پاره میکنیم می‌خونیم کتبی قبول میشه، تازه میرسیم به غول نهایی مصاحبه، به حدی این مصاحبه مسموم و بیمارگونه س که بعضی وقتا حس میکنم خواب دیدم، پارتی بازیها و مسخره بازیهایی تو قسمت مصاحبه اتفاق میوفته که نمیتونم بازش کنم چون قطعا تعلیق میشم، همینقدر بگم که باید خیییییلی ولایتی و بیربط با هدف اصلی باشی تا بتونی این مرحله رو رد کنی، سواد و شخصیت و فرهنگ و کلاس و پرستیژ و ادب و اینا زیاد ملاک نیست، حالا یکم فکر کنید ببینید کی داره معلم میشه بالاسر بچه های مردم و نسل آینده کشورمون

فعلا حذف شده تا اخبار جدید، شاید اگه پارسال بود ناراحت میشدم ولی در حال حاضر میگم به درک که حذف شد، ...

ای واییی😭😭

نمیدونی  اولویت دوم کی ای نتیجه اش میاد؟؟

شما امسال آزمون دادی؟