بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نماز بهترین کار ها نزد خداس تو اذان میگه بشتاب برای بهترین کار که نماز است صدات میکنه چطور تو دوس داری خدارو صدا زدی کمکت کنه خداهم تو رو صدا میکنه موقع نماز زود بلن شو وبخونش همیشه بعد اذان بخون بعدش دیگه درس میشی
برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
عزیزم عذرمیخوام اینو میپرسم من اکثرا هر روز رابطه دارم موهامم بلند هست وحتما باید بعد ازحمام سشوار بزنم وگرنه سردرد میگیرم چطوری غسل کنم شما مشکلی برای غسل کردن نداری یعنی راهی برای من سراغ نداری؟خیلی دلم میخواد نمازمو درست بخونم ولی اکثرا نمیشه چون نمیتونم هر روز برم حمام واذیت میشم
همیشه وضو داشته باش......تا صدای اذان شنیدی دیگه تنبلی نمی کنی و زود می خونی....اول از نماز مثلاً ظهر و عصر شروع کن....خودتو موظف کن هر طور شده بخونی.....بعد مغرب بعد صبح.....تو می دونی باید بخونی.....مغزت تنبلی می کنه.....نباید به اون اجازه بدی.. .